17. dubna 2019 • 21:18

Oslavy se znovu odkládají! PSG nezvládlo po debaklu ani duel s Nantes

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Paris Saint-Germain ani napotřetí nevyužili možnost zajistit si s předstihem titul, když v dohrávce 28. kola prohráli v Nantes 2:3. Suverénní lídr tabulky francouzské ligy se sice díky výstavní trefě Daniho Alvese ujal vedení, avšak domácí třemi góly vývoj utkání otočili. Obhájce prvenství dokázal už jen snížit, před druhým Lille má náskok 17 bodů.



Trenér PSG Thomas Tuchel se dnes musel obejít bez zraněných hvězd Neymara, Edinsona Cavaniho, Ángela Di Maríi či Thiaga Silvy. Kvůli disciplinárnímu trestu nemohli hrát Juan Bernat s Marcem Verrattim, ani na lavičce nebyl odpočívající Kylian Mbappé.

Pařížané si mohli zajistit osmý titul v klubové historii už před týdnem, ale se Štrasburkem jen remizovali 2:2. V neděli stačila svěřencům německého kouče Thomase Tuchela remíza na hřišti druhého Lille, tam ale utrpěli debakl 1:5.

Fotbalisté Nantes oslavují výhru nad PSG
Fotbalisté Nantes oslavují výhru nad PSG

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud