3. srpna 2019 • 18:47

Koubek končí v Rennes. Loučí se po dvou letech a zisku poháru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový gólman Tomáš Koubek po dvou letech končí ve francouzském Rennes. Šestadvacetiletý český reprezentant o tom podle deníku L'Équipe informoval po dnešním utkání francouzského Superpoháru, ve kterém jeho tým v Číně podlehl Paris St. Germain 1:2. O brankářově novém působišti zatím není jasno.



Koubek přestoupil do Rennes předloni z pražské Sparty a s francouzským prvoligovým klubem podepsal tehdy čtyřletou smlouvu. Prakticky okamžitě se stal brankářskou jedničkou. V uplynulé sezoně vyhrál s Rennes Francouzský pohár a v domácí lize skončil s týmem desátý. V červnu se o Koubka zajímalo Porto, ale tam jeho další kroky nepovedou.

"Můžeme potvrdit, že pro Tomáše se jednalo o poslední zápas v dresu Rennes. Ihned po návratu z Číny bude absolvovat zdravotní prohlídku a další potřebné kroky před podpisem smlouvy v novém klubu," uvedl pro ČTK agent Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest, která Koubka zastupuje.

"Z naší zkušenosti jsou dvě sezony v Rennes pro českého gólmana ideální dobou pro další kariérní posun," dodal Kolář s odkazem na dalšího bývalého brankáře Petra Čecha, který v minulosti po dvou letech v Rennes zamířil do londýnské Chelsea.

Koubek má v reprezentačním A-týmu na kontě devět zápasů. Vedle Rennes a Sparty v minulosti chytal také za Liberec a Hradec Králové.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

26. kolo
Články odjinud


Články odjinud