18. března 2014 • 12:00

Fair play! Italský tým dostal komický gól, soupeř ho nechal srovnat

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Duch fair play nevymizel, alespoň ne v nižší italské soutěži. Soupeři v tamější Serii D, páté nejvyšší soutěži, se předháněli ve zdvořilosti tak intenzivně, až z toho byly dva komické góly. Vše se odehrálo v utkání amatérských celků Fersina Perginese - Dro Calcio.



Začalo to nevinně. Jeden z hráčů hostí zůstal po jednom ze soubojů ležet na hřišti, domácí proto férově zakopli míč do autu. Hosté jim pak míč sportovně vraceli, jenže přihráli domácímu brankáři, který chtěl balon chytit. To se mu ale na hrbolatém hřišti nepovedlo a míč propadl do brány. Musel se červenat, ale svému týmu neuškodil.

VIDEO | Férové gesto v italském fotbale

Hosté totiž hned pochopili, že z takového gólu nemohou mít radost, a tak hned po rozehrání nechali útočníka domácích bez obtíží projít jejich polovinu, aby vyrovnal. Někdo mohl být takovým jednáním udiven, ale hosté ukázali charakter.

Tohle vše se seběhlo za bezbrankového stavu. I po těchto eskapádách byl stav nerozhodný (1:1) a body se nakonec po remíze 3:3 opravdu dělily.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud