1. července 2021 • 21:18

Vaclík do Neapole? Podle italských médií je s klubem předem domluvený

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový brankář Tomáš Vaclík, který s českou reprezentací startuje na probíhajícím mistrovství Evropy, by podle italských médií mohl po konci angažmá v Seville zamířit do Neapole. Sky Sport Italia tvrdí, že klub už je s dvaatřicetiletým gólmanem předběžně dohodnutý. Během příštích dnů se má údajně pátý tým uplynulé sezony Serie A definitivně rozhodnout, zda Vaclíka angažuje.



Český gólman je ode dneška volným hráčem bez smlouvy poté, co mu poslední červnový den oficiálně vypršel kontrakt s FC Sevilla. Už před Eurem španělská média spekulovala, že se o něj zajímá slavný Real Madrid. Vaclík v minulých dnech řekl, že se soustředí výhradně na šampionát a svou klubovou budoucnost bude řešit až po turnaji.

Odchovanec Vítkovic mohl svými dosavadními výkony na Euru zaujmout řadu klubů. Vedle Neapole se mluví třeba o zájemu z Řecka a Španělska. Vaclík patří k nejlepším brankářům mistrovství a českému týmu výrazně pomohl do čtvrtfinále, v němž nastoupí v sobotu v Baku proti Dánsku.

Bývalý gólman Žižkova, Sparty či Basileje ve čtyřech zápasech na šampionátu inkasoval jen dva góly a blýskl se především při výhrách 2:0 nad Skotskem na úvod skupiny a nad Nizozemskem v osmifinále.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud