29. října 2021 • 13:51

Eriksen je na prodej. Inter ho pustí, po operaci srdce nesmí v Itálii hrát

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Představitelé Interu Milán uvedli, že se nebudou bránit prodeji dánského fotbalisty Christiana Eriksena do zahraničí. Devětadvacetiletý záložník se minimálně v této sezoně v Serii A nepředstaví kvůli kardioverter-defibrilátoru, který mu lékaři voperovali poté, co na mistrovství Evropy utrpěl zástavu srdce. S tímto přístrojem hlídajícím srdeční rytmus se v italské lize hrát nesmí.



„Hráč má na tuto sezonu dočasně zakázánu sportovní aktivitu od italských zdravotních úřadů. Ačkoli současná hráčova situace nesplňuje podmínky vykonávání sportovní činnosti v Itálii, mohl by se jí věnovat v jiných zemích, kde by mohl pokračovat v aktivní kariéře,“ uvedl Inter v dnešním prohlášení.

Eriksen utrpěl zástavu srdce v červnu během zahajovacího utkání Dánska na mistrovství Evropy proti Finsku a lékaři mu rychlým zákrokem zachránili život. Následně dostal při operaci přístroj, jenž mu hlídá srdeční rytmus.

EURO 2021: Hrůzostrašný okamžik, vrátil se Csaplár k Eriksenově kolapsu. Jsou hráči přetížení?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud