29. ledna 2016 • 16:50

Pekhart měl pět nabídek, vše odmítl. Nepochopitelné, říká agent

Autor: kah, dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nehraje, v aktuálním ročníku bundesligy nastoupil Tomáš Pekhart za Ingolstadt pouze ke čtyřem zápasům, ve kterých nasbíral 83 minut. Odchod však v plánu nemá. Ačkoliv mu přišlo hned několik nabídek, na všechny český útočník řekl ne. „Pro mě je to velmi překvapivé rozhodnutí,“ potvrdil Sportu hráčův manažer Pavel Paska.



V průběhu ledna mu na stůl přistály nabídky z Polska (Gdaňsk, Cracovia), z Maďarska (Ferencváros), Dánska i druhé bundesligy. V jeho ne zrovna příjemné situaci zajímavé štace. Všech pět ale Tomáš Pekhart odmítl.

„Pro mě je to velmi překvapivé (rozhodnutí), když někdo rok a půl nehraje, má možnost změnit klub a místo toho odmítne pět nabídek. Z jeho strany je to nepochopitelné,“ neskrývá hráčův agent Pavel Paska rozladění.

Na začátku zimního přestupového období se Pekhartovo jméno spojovalo také s pražskou Slavií, ale vršovický klub zájem o jeho služby popřel. „Tomáš Pekhart je bezesporu dobrý fotbalista, ale v minulosti se vymezil proti Slavii způsobem, který jeho návrat do klubu vylučuje,“ řekl v rozhovoru pro Sport člen představenstva Jaroslav Tvrdík

Pekhart tak zřejmě bude pokračovat i nadále v Ingolstadtu. V jeho dresu odehrál od léta 2014 jen tři zápasy v základu, celkově se objevil v pouhých devatenácti utkáních. V letošním ročníku bundesligy naskočil čtyřikrát a nasbíral pouhých 83 minut.

Všechny fotbalové přestupy můžete sledovat ONLINE ZDE >>>

Tomáš Pekhart bojuje o místo v německém Ingolstadtu
Tomáš Pekhart bojuje o místo v německém Ingolstadtu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud