21. prosince 2018 • 10:50

Bundesligou hýbe špiónská aféra. Hoffenheim se kvůli dronu Brém obrátil na policii

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německá policie vyšetřuje narušení tréninku fotbalistů Hoffenheimu dronem soupeře před bundesligovým zápasem s Werderem Brémy. Před středečním duelem, který skončil remízou 1:1 i díky gólu českého obránce Theodora Gebre Selassieho, se údajně špion Werderu snažil získat důležité informace o týmu Hoffenheimu. Představitelé Werderu se následků policejního vyšetřování neobávají



Aféra hýbe bundesligou. Létání dronů nad lidmi totiž není povoleno, navíc šlo o "špionáž" před důležitým ligovým zápasem. Šéf Werderu přiznal, že u tréninkového centra Hoffenheimu byl jejich skaut. "Ale všechno, co je nelegální, je nepřijatelné. Nejprve to probereme interně," řekl Frank Baumann.

Hoffenheim potvrdil, že policie už zahájila vyšetřování. Kouč týmu z Brém Florian Kohfeldt tvrdí, že záběry z dronu v přípravě na zápas nebyly použity. I proto se prý následků v klubu neobávají. "Jsme v klidu," potvrdil Baumann.

Někteří fotbalisté aféru berou s úsměvem. Reprezentační záložník Hoffenheimu Nico Schulz vtipkoval, že když dron viděl, trénovalo se mu pak mnohem líp. V samotném zápase Hoffenheim s Pavlem Kadeřábkem po poločase vedl, ale hlavička Gebre Selassieho rozhodla o remíze.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud