26. ledna 2022 • 16:40

Sparťan okouzlil Schalke. Fanoušci řeší Vindheimovu opci. Kolik činí?

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opce Schalke na odkup Andrease Vindheima je 32,5 milionu korun, tedy přesně tolik, kolik za Nora Sparta před třemi roky zaplatila švédskému Malmö. A platí i v případě, pokud se tradičnímu německému klubu nepodaří vrátit zpět do první bundesligy. Detaily dohody mezi Schalke a Spartou zveřejnil deník Bild.



Schalke je paf z Andrease Vindheima. Šestadvacetiletý Nor, který přišel na hostování z pražské Sparty, se při výhře 5:0 v Aue uvedl skvělým výkonem s bilancí 1+1, navíc měl prsty v dalších dvou gólech. Fanoušci hornického klubu proto okamžitě začali řešit, za jakých podmínek by Schalke mohlo v létě získat rodáka z Bergenu nastálo.

Podle deníku Bild, který Vindheimovi věnoval už několik článků, činí opce 1,3 milionu eur, tedy 32,5 milionu korun. Jde o stejnou částku, za niž Nor před třemi lety přišel na Letnou z Malmö a lze ji uplatnit i v případě, že se Schalke nepodaří postoupit zpět do nejvyšší německé soutěže.

Po dvaceti kolech je klub z Gelsenkirchenu na čtvrté příčce se ztrátou jednoho bodu na barážovou pozici.

Slovácko - Sparta: Vindheim doklepl Karlssonovu střelu do sítě, 0:1! Byl ale v ofsajdu?
Video se připravuje ...

FC Schalke 04 Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud