8. prosince 2010 • 17:15

Nevychovanec Džeko: Nepodal trenérovi ruku!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bosenský fotbalový kanonýr Edin Džeko dostal od vedení Wolfsburgu pokutu 5000 eur (125.000 korun) za to, že nepodal trenérovi Stevu McClarenovi ruku poté, co byl v sobotním utkání vystřídán. Peníze musí čtyřiadvacetiletý útočník předat v akci "Zlaté srdce" dětem ze sociálně slabých rodin.



Džeko se za nevhodnou reakci veřejně omluvil. "Co jsem provedl, nebylo vůbec správné. Byl jsem naštvaný na svůj výkon a neproměněnou penaltu, nemělo to nic co do činění s trenérem. A žádného hráče by nemělo těšit, že je střídán," uvedl bývalý útočník Teplic, o jehož služby se vážně zajímá Real Madrid.

McClaren, který je po jediné výhře z posledních devíti zápasů pod značným tlakem, si už situaci s hvězdou týmu vyjasnil. "Tyhle věci řešíme interně a pak je rychle smeteme ze stolu," dodal bývalý kouč anglické reprezentace.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud