10. ledna 2013 • 20:30

Turci brojí proti Sneijderovi. Kvůli "porno" scéně jeho manželky

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Se svými šéfy bojuje o výši výplaty a ustoupit zřejmě nehodlá. Proto se Inter Milán rozhodl Wesleyho Sneijdera zbavit. A už mu našel nové angažmá, po nizozemském záložníkovi by rád sáhl Galatasaray Istanbul. Nyní záleží na tom, jak se Sneijder rozhodne. Jenže do Turecka se mu příliš nechce, radši by prý do Anglie. U tureckých fanoušků má navíc dva poměrně výrazné vroubky - jeden se ovšem týká především jeho krásné manželky.



Yolanthe Cabau van Kasbergen, která se živí jako herečka a televizní moderátorka, totiž vystupovala v krátkometrážním nizozemském snímku Turkse chick (Turecká kočka), jež svým možným protimuslimským vyzněním vzbudil značné kontroverze.

Sneijderova žena v desetiminutovém filmečku vystupuje jako krásná Turkyně, jež se stane předmětem sexuální fantazie mladičkého skejťáka.

V jeho hlavě pak Yolantha vystupuje hodně spoře oděná, sexu ovšem zabrání jeden ze čtyř po zuby ozbrojených ženiných bratrů, který představuje sebevražedného atentátníka.

VIDEO | Podívejte se na lechtivou scénu z filmu
 

Snímek režiséra Lodewijka Crijnse nevzbudil naštěstí v muslimském světě žádnou obří vlnu nevole, nicméně spousta Turků se jím cítí uražena a manžel představitelky hlavní hrdinky by to rozhodně pořádně pocítil.

Vedle škraloupu manželky Yolanthy navíc nemůžou turečtí fanoušci Sneijderovi zapomenout, že je před přátelským zápasem v Nizozemsku nařkl z falšování vstupenek.

VIDEO | Zde se můžete podívat na celý 10minutový snímek
 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud