28. května 2013 • 16:27

Šílené! Brankář vstřelil v 93. minutě gól, pak chytil penaltu a vyhrál titul

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bylo na infarkt! Stotisícový dav na stadionu nedýchal, všem se zrychlil tep. Neuvěřitelný závěr finále play off v mexické lize se proměnil v nezapomenutelný zážitek. Úžasné utkání rozhodl gólem v 93. minutě brankář Moises Muñoz. Pak chytil pokutový kop a vybojoval pro svůj tým Club America mistrovský titul!



Úžasné utkání rozhodl gólem v 93. minutě brankář Moises Muñoz. Pak chytil pokutový kop a vybojoval pro svůj tým Club America mistrovský titul!Foto ČTK/AP
Mexický tým Cruz Azul zvítězil v prvním finálovém utkání nad Clubem America 1:0. Ale protože zde neuznávají pravidlo vstřelené branky na hřišti soupeře, po prohře v odvetě 1:2 se prodlužovalo.

To nezařídil nějaký útočník či záložník, Club America vyslal v posledních vteřinách zápasu do šestnáctky soupeře svého brankáře!

A byl to právě Moises Muñoz, kdo se po rohu opřel do hlavičky a s pomocí teče jednoho z obránců dopravil balon sítě. Muñoz si na poslední chvíli vynutil prodloužení a následné pokutové kopy.

VIDEO | Brankářův gól najdete od 2:04

A v nich znovu exceloval. Hned při první penaltě přečetl protihráče, správně si tipnul stranu a balon zlikvidoval. Druhý pokus soupeře skončil nad brankou. A protože Club America se nemýlil ani v jednom případě, mohl oslavit zisk mistrovského titulu.

Finále mezi nesmiřitelnými rivaly sledovalo na stadionu Estadio Azteca 100 tisíc fanoušků.

Úžasné utkání rozhodl gólem v 93. minutě brankář Moises Muñoz. Pak chytil pokutový kop a vybojoval pro svůj tým Club America mistrovský titul!
Úžasné utkání rozhodl gólem v 93. minutě brankář Moises Muñoz. Pak chytil pokutový kop a vybojoval pro svůj tým Club America mistrovský titul!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud