18. prosince 2018 • 22:29

Rok v LA? Jenom rozcvička! Zlatan zůstává v Galaxy, podepsal novou smlouvu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédská fotbalová superstar Zlatan Ibrahimovic podepsal novou smlouvu s Los Angeles Galaxy a bude i v příští sezoně působit v zámořské Major League Soccer. Očekávané pokračování spolupráce oznámil kalifornský klub, Ibrahimovic už dříve avizoval, že po absenci týmu v play off má v USA nedodělanou práci.



"Ten první rok beru jako rozcvičku. Začal jsem tu dobře, hrál jsem dobře, ale nejsem spokojený s výsledkem. Ještě jsem v MLS neskončil," prohlásil Ibrahimovic.

Sedmatřicetiletý bývalý útočník Barcelony, Interu Milán, Juventusu, Paris St. Germain či Manchesteru United si v první sezoně v MLS vysloužil cenu pro nováčka roku. V 27 zápasech dal 22 gólů a byl druhým nejlepším střelcem základní části, k tomu přidal deset gólových přihrávek. Jeho tým ale těsně nepostoupil do play off.

"Druhá sezona bude úplně něco jiného. Znám lépe své mužstvo, ligu, soupeře," řekl Ibrahimovic. V zámoří setrvá i přes zájem klubů z Evropy. Nepřesvědčili jej ani v AC Milán, kde vedení doufalo, že by mohlo švédského kanonýra získat na půlroční hostování do jara příštího roku, než začne nový ročník MLS.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud