13. srpna 2019 • 16:23

Uhrin se vrací do Rumunska. Má pozvednout Dinamo Bukurešť

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dušan Uhrin mladší povede Dinamo Bukurešť. Jednapadesátiletý trenér dnes převzal předposlední tým rumunské ligy a vpodvečer by měl své nové svěřence poprvé trénovat. „Jsem rád, že jsem se do Rumunska vrátil,“ citovala rumunská média Uhrina, který v této zemi v minulosti působil v Temešváru a v Kluži.



V Rumunsku to zná, prožil si tu svá první trenérská angažmá v zahraničí. V Temešváru (2007-2008), v CFR Kluž (2009) a pak zase v Temešváru (2010-2011). Po osmi letech se český kouč Dušan Uhrin do této země vrací, dnes byl představen jako nový trenér Dinama Bukurešť.

Dinamo neodstartovalo dobře do nového ročníku rumunské ligy. Po pěti kolech počítá jednu výhru a čtyři porážky a se třemi body se ve čtrnáctičlenné tabulce krčí na předposlední příčce. Uhrin má bukurešťský tým pozvednout.

„Jsem rád, že jsem se do Rumunska vrátil,“ řekl český trenér tamním médiím. Uhrin naposledy trénoval Mladou Boleslav, kde skončil v únoru loňského roku. Ve středočeském klubu působil už i dvakrát předtím, byl i v Plzni, Slavii, Limassolu, Dinamu Tbilisi nebo Dinamu Minsk.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud