24. ledna 2021 • 15:22

Zůstaň silný, Václave! Hráči Twente dojali zraněného Černého

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kvůli vážnému zranění nemůže Václav Černý ještě dlouho pomoct FC Twente k útoku na evropské poháry. Spoluhráčům aspoň fandí na stadionu, a ti mu podporu oplácejí. K nedělnímu zápasu nizozemské ligy proti Venlu nastoupil celý tým v tričkách na podporu českého útočníka.



Hráči týmu z města Enschede napochodovali na hřiště v bílých tričkách s číslem 7, které patří Černému, a vzkazem "Blijf sterk, Václav!", tedy "Zůstaň silný, Václave!". 23letý český útočník, který sledoval zápas z tribuny, před televizními kamerami sotva schovával slzy.

Slibně rozjetou sezonu Černého, který toužil zabojovat o nominaci na EURO, zhatilo před deseti dny vážné zranění levého kolene, ve kterém si přetrhl vaz a poškodil meniskus. „Přišli jsme daleko o víc než jen o tři body,“ shrnul to tehdy trenér Twente Ron Jans. Pro českého hráče takové trable bohužel nejsou novinkou, s přetrženým vazem v pravém koleni v roce 2017 vynechal dlouhých jedenáct měsíců.

Hráči Twente nastoupili se vzkazem pro zraněného Václava Černého
Hráči Twente nastoupili se vzkazem pro zraněného Václava Černého

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud