13. dubna 2021 • 20:58

Uhrin má (staro)nové angažmá v Rumunsku. Míří do Dinama Bukurešť

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Dušan Uhrin ml. našel znovu práci v Rumunsku. Podle informací tamní televize Digi Sport převezme Dinamo Bukurešť, které trénoval už v sezoně 2019/20. Měl podepsat smlouvu do konce příštího ročníku.



Třiapadesátiletý Uhrin vedl v Rumunsku dvakrát Timisoaru (2007/08 a 2010/11), několik měsíců v roce 2009 byl sportovním ředitelem Kluže. Do balkánské země se vrátil v roce 2019, když začal trénovat tehdy předposlední Dinamo Bukurešť, v aktuální sezoně byl do loňského září koučem týmu Gaz Metan.

Po několika měsících bez angažmá by se měl vrátit do Bukurešti. V Dinamu po vypadnutí v semifinále poháru s Astrou Giurgiu skončil 69letý kouč Gigi Multescu a kluboví šéfové podle informací rumunských médií jednali rychle. Novinář Remus Raureanu v relaci televize Digi Sport oznámil, že Dinamo je dohodnuté s Uhrinem. 

Českého trenéra čekají záchranářské práce. Dinamo jde o nadstavbové skupiny o udržení se 14 body, je jen bod nad nejhorší dvojicí Poli Iasi - FC Hermannstadt. Při první štaci v Bukurešti skončil Uhrin na vlastní žádost, klub byl tehdy ve finančních potížích a zachraňovali ho fanoušci. „Problémy tam byly od chvíle, co jsem přišel, a stupňovaly se. Dal jsem výpověď kvůli všemu, co se tam dělo, bylo toho opravdu hodně,“ komentoval v té době. Tehdejší majitel Negoita ale loni Dinamo prodal, nyní patří španělské firmě Benel.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud