9. listopadu 2015 • 19:24

Moyes ve Španělsku neuspěl! Bývalý kouč United dostal vyhazov

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skotský fotbalový trenér David Moyes ukončil předčasně kvůli neúspěchům další angažmá. Po necelém roce v Manchesteru United, kde v létě 2013 nahradil legendárního Alexe Fergusona, opouští po roce španělský San Sebastian. Výpověď dostal tři dny po ligové prohře s nováčkem Las Palmas (0:2).



Dvaapadesátiletý Moyes v minulé sezoně španělské ligy obsadil s baskickým týmem 12. místo, ale teď figuruje těsně nad sestupovými příčkami. V tabulce je San Sebastian až šestnáctý a po reprezentační pauze ho čekají slovutní soupeři: Sevilla a Barcelona.

Proti nim už mužstvo povede bývalý záložník Eusebio Sacristán, jenž byl jmenován Moyesovým nástupcem. Jednapadesátiletý Španěl poprvé usedne na lavičku prvoligového týmu jako hlavní trenér, dosud byl asistentem v Barceloně, vedl její béčko a Celtu Vigo.

Moyes měl smlouvu do června 2016, podle spekulací se nyní zřejmě vrátí do Anglie, kde před Manchesterem vedl 11 let Everton.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud