9. srpna 2021 • 12:10

Barcelona škrtá hvězdu! Agüero se naštval kvůli Messimu, teď si nekopne

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po smutném příběhu s odchodem Lionela Messiho dostává Barcelona další ránu. Sergio Agüero, který přišel v létě jako volný hráč po vypršení smlouvy v Manchesteru City, si v novém klubu dlouho nezahraje. 33letý útočník se zranil, odhaduje se dlouhá pauza v řádu deseti týdnů. Nečekaným a nuceným odchodem argentinského parťáka byl značně rozladěný a dokonce s právníky zvažoval možnost, jak rozvázat čerstvý kontrakt.



Agüero přišel do Barcelony jako obří posila, jeden z nejlepších ofenzivních hráčů historie Manchestertu City. Na Camp Nou se těšil na spolupráci s Lionelem Messim, svým kamarádem, vrstevníkem a spoluhráčem z argentinské reprezentace.

Na vytoužený ťukes s Messim nedojde, Agüero se navíc v novém dresu, kde ještě neodehrál ani jednu minutu, nějakou dobu neukáže. Těsně před přípravným duelem v rámci tradičního turnaje Joan Gamper Trophy (v neděli proti proti Juventusu, Barcelona vyhrála 3:0) klub oznámil, že s novou tváří nemůže na delší dobu počítat.

Agüero si poranil šlachu na vnitřní straně lýtka pravé nohy, nepříjemné zranění ho vyřadí odhadem na deset týdnů. Tím pádem se do sestavy katalánského klubu podívá nejdřív v listopadu.

Zkušený argentinský borec byl naštvaný, když se dozvěděl, že Barcelona kvůli finančním problémům není schopná podepsat a udržet v kádru Lionela Messiho. Přitom kvůli nejlepšímu fotbalistovi historie do klubu přišel. Dokonce se objevovaly informace o tom, že nový kontrakt v Barceloně chce zrušit a hodlá hrát jinde, s právníky řešil, jak od smlouvy odstoupit.

Teď si ale musí sám počkat, než se vůbec podívá na trávník.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud