2. února 2023 • 11:29

Jediná barcelonská posila nepřijde. Rozhodlo 18 sekund, přiznal šéf

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Barceloně se kuriózním způsobem nepodařilo angažovat obránce Juliána Arauja z Los Angeles Galaxy. Katalánský klub dokončil registraci mexického reprezentanta až 18 sekund po oficiálním uzavření zimního přestupového období.



Barcelona byla domluvena s Araujem i LA Galaxy, které za jednadvacetiletého pravého beka podle médií mělo dostat 6,5 milionu dolarů (asi 140 milionů korun). Nakonec ale nestihla včas předložit potřebné dokumenty.

„Nemohli jsme ho zaregistrovat kvůli systémové chybě. Chybělo jen 18 sekund. Uvidíme, co na to řekne (Mezinárodní fotbalová federace) FIFA,“ uvedl barcelonský ředitel Mateu Alemany televizní stanici Movistar.

Lídři tabulky španělské ligy tak v lednu nezískali žádnou posilu. Naopak krajní bek Héctor Bellerín odešel do Sportingu Lisbon a útočník Memphis Depay do Atlética Madrid. Stoper Gerard Piqué v listopadu ukončil kariéru.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud