23. srpna 2015 • 13:33

Poslední dny přestupů: Chelsea chystá nákupy. Opustí Neymar Barcu?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do konce letního přestupového období zbývá už jen lehce přes týden. Fanoušci se ale stále mají na co těšit. Aktivní ještě určitě bude Real Madrid, Chelsea, Arsenal či Manchester City. Navíc se spekuluje o odchodu hvězdy Barcelony. Co by se ještě mohlo na trhu udát?



Senzační Neymarův odchod?

Britský deník The Sun rozjel nečekanou aféru. Hvězdný útočník Barcelony Neymar prý už několik týdnů tajně jedná s Manchesterem United. Vše přiživila fotka jeho agenta, který v sobotu sledoval utkání „Rudých ďáblů“ proti Newcastle přímo na Old Trafford.

Nezdá se ovšem příliš pravděpodobné, že by se tento senzační přestup mohl udát. Barcelonu má svůj klenot pojištěný dlouhodobou smlouvou a určitě ho nebude chtít pustit. „Nevěřím tomu. Neymar z Barcelonu neodejde,“ tvrdí i známý španělský novinář Guillem Balague.

Chelsea chystá nákupy

„Se sestavou jsem spokojený, přestupové okno pro nás skončilo,“ řekl přibližně před měsícem trenér Chelsea José Mourinho. Od té doby se toho zatraceně hodně změnilo. Londýnskému klubu hrubě nevyšel vstup do sezony a Mourinho hned posily shání.

V týdnu do Chelsea z Barcelony zamířil Pedro, bohatý velkoklub ale chystá minimálně další dva velké příchody. Z Juventusu lanaří Paula Pogbu, jenže italský celek údajně odmítl nabídku přes 2 miliardy korun. Chelsea tak bude muset ještě přitlačit. Stejně jako za stopera Evertonu Johna Stonese, za kterého nabídne 1,5 miliardy korun.

Real: Příchod De Gey a několik odchodů

Kauza, která provází fanoušky celým létem, stále nekončí. Posílí brankář United David de Gea Real Madrid? Anglický klub to stále odmítá, mnoho indícií ale mluví opačně. „Bílý balet“ možná pošle do United kromě stovek milionů i gólmana Keylora Navase.

Real zároveň chystá hned několik odchodů. Na hostování zamíří záložník Lucas Silva, který má údajně na stole až desítku nabídek. Madridsklý klub pak nepočítá s dalším záložníkem Asierem Illarramendim. Nejistá je také budoucnost obránců Álvara Arbeloy a Fabia Coentraa.

City blízko příchodu De Bruyneho

Záložník Wolfsburgu Kevin de Bruyne sice před několika dny prohlásil, že z německého klubu neutíká, ten ale bude jen těžko odmítat nabídku převyšující 1,5 miliardy korun. Belgičan je údajně se City již dohodnutý na pětiletém kontraktu, vydělá si neuvěřitelných 7,5 milionu korun týdně.

Uloví Arsenal útočnou hvězdu?

Už mnoho dnů se neustále mluví o možném odchodu Karima Benzemy z Realu Madrid do Arsenalu. Jenže k tomu skoro jistě nedojde. „Bílý balet“ francouzského kanonýra nutně potřebuje, plnohodnotnou náhradu za něj nemá.

Arsenal každopádně posilu do útoku chce. Místo Benzemy se tak začal soustředit na Edinsona Cavaniho z PSG. I tam to bude mít ale hodně těžké a hlavně pořádně drahé.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud