28. března 2022 • 11:42

Co bude dál, Leo? Messiho čeká rozhodování: Hodně věcí se změní

Autor: ČTK, inf
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný argentinský fotbalista Lionel Messi připustil, že po podzimním mistrovství světa v Kataru bude přemýšlet o své budoucnosti. Sedminásobného vítěze Zlatého míče, kterému bude v červnu 35 let, čeká pátý světový šampionát. Argentinský trenér Lionel Scaloni uvedl, že by si fanoušci měli užívat Messiho výkonů, dokud mohou.



„Nevím, co budu dělat po mistrovství světa. Přemýšlím o tom, co bude dál. Po Kataru ale budu muset spoustu věcí přehodnotit,“ řekl Messi novinářům po kvalifikačním utkání s Venezuelou, v němž pomohl brankou k výhře 3:0. Argentina má již účast na finálovém turnaji jistou.

Reprezentační kapitán Messi odešel před sezonou po více než dvaceti letech z Barcelony a podepsal dvouletou smlouvu s Paris St. Germain. Jeho tým je sice v čele francouzské soutěže, v Lize mistrů ale vypadl už v osmifinále s Realem Madrid.

Messi vstřelil ve 159 zápasech v argentinské reprezentaci 81 branek a minulý rok získal s týmem svůj první triumf na Copě América. „Pokaždé, když se vrátím do Argentiny, jsem za to všechno vděčný. Doufejme, že nám to dál půjde co nejlépe. Po mistrovství světa se ale určitě hodně věcí změní,“ řekl Messi.

Na jeho slova reagoval trenér Scaloni, podle kterého by si fanoušci měli Messiho hry užívat, dokud mohou. „Nikdo neví, co se může v budoucnu stát. Takový je život, stárneme a je to normální. Proč si ale neužívat to dobré, co je tady a teď? Je zbytečné přemýšlet o tom, co bude po mistrovství světa,“ prohlásil Scaloni.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud