10. března 2023 • 14:20

Ronaldovi tekly nervy. Kopal do lahví, ztráta rychlosti a provokace s Messim

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani v daleké Saúdské Arábii nemá Cristiano Ronaldo (38) fotbalový klid. Al Nassr s portugalskou legendou v sestavě nezvládl čtvrteční souboj o první místo v lize na hřišti Al Ittihadu. Prohra 0:1 rozlítila zkušeného kapitána natolik, že při odchodu ze hřiště nakopl plastové lahve u střídaček a vzteky strhl pásku z rukávu. Z tribun zaplněného stadionu navíc poslouchal skandování „Messi, Messi,“ aby mu fanoušci připomněli největšího rivala kariéry.



Ronaldo se v souboji prvního s druhým v tabulce vůbec neprosadil. Vystřelil pouze jednou na bránu, za stavu 0:1 v nastavení mu jeho pokus levačkou výborně vytěsnil připravený gólman.

Těsnou prohrou přišel Al Nassr o vedení v tabulce, na úhlavního rivala nyní ztrácí po dvaceti zápasech jeden bod. Ronaldo neskóroval ve druhém zápase po sobě, frustrace z nepovedeného výkonu rostla.

Při cestě ze hřiště vzteky nakopl plastové lahve u střídaček a strhl kapitánskou pásku z rukávu, spoluhráči ho marně brzdili. Portugalskou hvězdu neuklidnilo ani to, když z tribun slyšel skandování „Messi, Messi.“

Na Twitteru navíc koluje video z utkání, kde se jeden z nejlepších fotbalistů historie nechá snadno přesprintovat obráncem soupeře. „Kde je Ronaldo?“ ptají se fanoušci.

Al Nassr utrpěl teprve druhou ligovou porážku, Ronaldo hrál v předchozích zápasech ve velmi slušné formě - v pěti zápasech vstřelil osm branek. Čtvrteční ztráta znamená nepříjemnou komplikaci v boji o titul, o nějž se pod vedením nejzvučnější posily ligy snaží klub po čtyřleté pauze.

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud