16. prosince 2012 • 16:14

Holandští fotbalisté děkovali fandům a gól slavili házením sněhu

Autor: iSport.cz, lbc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté holandského VVV Venlo ukázali, jak si váží svých fanoušků. Jejich hřiště před zápasem proti Vitesse postihla nečekaná sněhová nadílka a aby se mohlo hrát, museli s odklízením sněhu pomoci i fandové. Hráči jim pak poděkovali opravdu  originálně. Po jednom ze vstřelených gólů se u rohového praporku pustili do naznačovaného odklízení sněhu.



V mrazivém počasí se přitom fotbalistům Venla v zápase zpočátku nedařilo a už v 10. minutě prohrávali po trefě van Ginkela.

Stejně jako fanoušci, kteří se před utkáním rozehřáli s lopatami v rukou, se ale i domácí postupně dostali do správné provozní teploty a ještě do poločasu stačili vyrovnat.

Vítězství na svou stranu pak strhli dvěma trefami ve druhé půli. K oslavě zachycené na videu došlo po Linssenově brance na 2:1.

Favorizované Vitesse, v jehož sestavě nastoupil nejlepší ligový střelec Bony Wilfried i nejnadějnější český junior Tomáš Kalas, nakonec z Venla odjelo bez bodu.

A jak uznali svým bláznivým kouskem i sami fotbalisté, jejich fanoušci na tom měli nemalou zásluhu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud