19. června 2015 • 04:30

Luhový: Vácha je ztracená budoucnost. Jako fotbalista i módní guru

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milan Luhový opět pálil ostrými. Bývalý fotbalový reprezentant a expert tvrdě zkritizoval záložníka pražské Sparty Lukáše Váchu. Stejně jako šéf českého fotbalu Miroslav Pelta se opřel do jeho záliby v módě. Z nedávného Váchova kiksu v reprezentačním duelu na Islandu ale viní spíš ty, kdo jsou zodpovědní za jeho nominaci.



Luhový se do Váchy tvrdě obul v článku na svých webových stránkách. Bývalý fotbalista už sparťanského hráče kritizoval dříve a nyní využil jeho hrubky, která stála českou reprezentaci body na Islandu.

Zápas na Islandu Váchovi nevyšel a svojí hrubou chybou v zápase zapříčinil prohru národního týmu,“ začal Luhový a hned připomněl svá dřívější slova.

V minulosti jsem psal, že Vácha je pro Spartu rušivý element a měla by se ho zbavit, jestli chce pomýšlet na titul. Klub tak neučinil a titul získala Plzeň. Vrba se z omylů Sparty také nepoučil a Váchu nominoval do základní sestavy na Islandu,“ pokračoval.

Viníka vidí Luhový právě v managementu reprezentace. „Dovolím si tvrdit, že Váchova chyba v utkání není jeho chybou, protože v nominaci neměl co dělat. Chyba je na straně těch, kteří ho tam povolali.“

Tvrdá a přímá slova si od něj „vyslech“ i sám hráč. Luhový si myslí, že kvůli tomu, aby dobře vypadal jako módní idol, až příliš nabral svalovou hmotu. „Fotbalista, který během dvou let nabere nekontrolovaně extrémní množství svalové hmoty, nemůže podávat kvalitní výkony,“ tvrdí.

„Při pohledu na Váchovu postavu a pohyby na hřišti je vidět, že jeho tělesné zmohutnění mu brání v elastičnosti, je pomalejší a těžší,“ dodává.

K tomu je potřeba přičíst jeho naivní představu, že z něj bude Lagerfeld, nebo dokonce manekýn vydělávající velké prachy, a finální výsledek je, že z nadějného fotbalisty je podprůměrný hráč a ještě horší módní guru,“ nebere si Luhový servítky.

Jak se zdá, nad Váchou už definitivně zlomil hůl. Lukáš Vácha je jako fotbalista ztracená budoucnost a jako módní guru je to samé, protože když skončí ve Spartě, tak skončí i jeho módní sen. Jediné řešení, aby se to neopakovalo, zní: vyhodit ze Sparty a nepovolávat do národního týmu,“ zakončil drsnou kritiku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud