22. března 2023 • 13:55

Řepkův přestup v okresním přeboru nevyšel. Kluby se nedohodly, řekl

Autor: šp
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z vysoce pikantního přestupu, na který se nesmírně těšili všichni fotbalisté hrající okresní přebor na Královéhradecku, nakonec nic není. Tomáš Řepka za Lovčice hrát nebude. Nedošlo k dohodě na trase s Červenými Janovicemi, kterým známý bouřlivák patří.



Ještě na konci minulého týdne se vše bralo za hotovou věc. Bývalý internacionál a hvězda Sparty či West Hamu na sociální síti Instagram slavnostně oznámil, že se pro jarní část přesouvá do vesnice poblíž Hradce Králové. Předseda oddílu Petr Hlásek deníku Sport a webu iSport.cz zajímavou informaci potvrdil s tím, že s devětačtyřicetiletým stoperem je domluvený na odehrání všech domácích utkání a po dohodě i některých zápasů na cizích hřištích. „U nás na vesnici, a samozřejmě i v okolí, to má velký ohlas. Už mně volalo několik kamarádů, že se určitě přijedou podívat. Bude to velký,“ těšil se.

Řepka měl už tuto sobotu nastoupit v generálce na jaro proti Klamoši. A o týden později byl připravený pomoct Lovčicím na půdě Sendražic v prvním soutěžním utkání druhé části okresního přeboru. V úterý večer však na křtu knihy Ženy za zády, jejíž autorkou je partnerka Kateřina Kristelová, nečekaně popsal obrat v předpokládaném scénáři. „Lovčice nedopadly, nedohodly se s Červenými Janovicemi. Do léta tedy zůstávám tam,“ prohlásil.

Přestup se tedy nekoná, Řepka bude nastupovat v mužstvu okresního přeboru na Kutnohorsku. A to s jediným cílem vybojovat si postup o soutěž výš. Na soupisce Červených Janovic jsou i další známá fotbalová jména Martin Jiránek a Václav Koloušek.

Řepka ve West Hamu: Nejdřív směšný stoper, nakonec takřka kultovní hrdina, říká novinář
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud