20. září 2013 • 11:45

VIDEO: Lvi se rvali za kapitána! Drsný hit na Novotného vyvolal bitku

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Zachoval se jako lovec. Hokej šel stranou. Ruský hráč Nižného Novgorodu Vjačeslav Kuljomin hrubě sestřelil Lva Jiřího Novotného. Českému reprezentantovi odlétla helma, tvrdě dopadl na led. Ale jeho spoluhráči ho okamžitě mstili. Podívejte, jak se tahle parta umí postavit za svého vůdce.



Shodli se, že šlo o přestupek proti pravidlům zralý na trest do konce zápasu. Hráči Lva byli hodně rozladěni z faktu, že sudí zákrok neohodnotili ani dvěma trestnými minutami. „Jasný faul!“ durdil se obránce Martin Ševc po duelu, který Pražané vyhráli 4:3 na nájezdy.¨

VIDEO | Podívejte se na drsný zákrok i následnou potyčku

Právě on byl jedním z mstitelů, do ruční výměny názoru se však zapojili i další. Šikula Jakub Klepiš či další zadák Jakub Nakládal. Ať už šlo o bodyček za hranou pravidel či nikoliv, odplata přijít musela.

„Ukázali jsme naše srdce. Jsou kolem nás otázky, jaká jsme parta, když máme v kabině hodně cizinců. Tak tohle je naše odpověď. Jeden stojíme za druhým,“ pochvaloval si Jakub Birner, útočník vítězů a střelec rozhodujícího gólu v nájezdové loterii.

Zda se jednalo o faul či nikoliv můžete posoudit sami...

Vehanen likviduje velkou šanci soupeře
Vehanen likviduje velkou šanci soupeře

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud