22. září 2013 • 14:20

Kam jsem to vlezl?! Říha se při debaklu Omsku jen chytal za hlavu

Autor: rou, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Proč jsem to jen vzal? Tahle otázka možná v neděli odpoledne vrtala hokejovému kouči Miloši Říhovi hlavou víc, než by se mu líbilo. Poprvé stál totiž na lavičce Omsku, který ho ve čtrtek angažoval po vyhozeném Finovi Matikainenovi, a musel sledovat, jak jeho noví svěřenci prohráli s Jugrou Chanty -Mansijsk 2:6.



"Je to velmi rychlé a člověk by se neměl takhle rozhodovat. Hlad po hokeji je a možná bych přemýšlel déle, kdyby šlo o jiný klub, ale Omsk potřeboval mou odpověď hned, tak jsem souhlasně kývl," hlásil Říha ve čtvrtek.

Když ale v neděli stál na lavičce Avagardu, kamery ho zabíraly jen v zoufalých pózách. Jednou se chytal za hlavu po zbytečném faulu, pak zase nevěřícně zíral na výsledkovou tabuli, když bezprostředně po snížení na 2:5 dostal Omsk další gól.

VIDEO | Klikněte na obrázek a podívejte se na Říhovu reakci na šestý gól v síti Omsku

 

Říha dorazil do Omsku teprve několik hodin před zápasem a po seznámení s novými svěřenci na rozbruslení se postavil na střídačku ke svému prvnímu duelu.

Jeho týmu se nepovedla především druhá část utkání, v níž inkasoval čtyři branky, nakonec prohrál 2:6 a připsal si čtvrtou porážku za sebou.

MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 9. • 12:00
Avangard OMSK
Avangard OMSK
2:6
ONLINE
22. září
12:00
Jugra Chanty-Mansijsk
Jugra Chanty-Mansijsk
Góly

Domácí: 15:08. Kosticyn, 48:01. Mozer

Hosté: 06:18. Djakov, 21:05. Sitnikov, 31:38. Jacenko, 36:04. Gusev, 37:36. Krivonožkin, 49:39. Magogin

Sestavy

Domácí: Lassila (38. Kostin) – Ljamin, Kuljaš, Blaťák, Pivcakin, Vorobjov, Baranka, Miljukov – Popov, Pěrežogin, Záborský – Semin, Kosticyn, Frolov – Kalinin, Kvaša, Kazionov – Ivanov, Badjukov, Semjonov.

Hosté: Kuzněcov (Birjukov) – Galvinš, Šefer, Starosta, Pepeljajev, Trončinský, Safronov, Djakov – Krysanov, Chlyncev, Jakubov – Skorochodov, Sitnikov, Magogin – Žukov, Andersson, Savinainen – Gusev, Olonov, Gorbunov, Křivonožkin

Rozhodčí

Gamaljev, Kulakov – Menšich, Morozov

Stadion

Návštěva

8750 diváků

Kovář dal zase dva góly

Útočník Jan Kovář vstřelil v druhém utkání Magnitogorsku po sobě dva góly, dnes přispěl k vítězství 6:1 nad Chabarovskem. Stejně jako v pátečním duelu s Vladivostokem zaznamenal bývalý hráč Plzně úvodní dvě branky svého mužstva v první třetině a připsal si vítězný gól.

Méně se dařilo jeho bratrovi Jakubovi v brance Jekatěrinburgu. Avtomobilist vedl po necelých osmi minutách v Astaně 2:0, poté však hráči Barysu nastříleli Kovářovi sedm gólů a otočili na 7:2.

Kontinentální hokejová liga:
Omsk - Chanty-Mansijsk 2:6,
Barys Astana - Jekatěrinburg 7:2,
Čeljabinsk - Vladivostok 3:1,
Magnitogorsk - Chabarovsk 6:1 (Kovář 2+1),
Ufa - Novokuzněck 4:3.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud