26. června 2015 • 19:00

Teď se můžeme poprat! Vyhozený hromotluk poslal vzkaz i Hertlovi

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva metry a jeden centimetr, plus stopatnáct kilogramů. Přidejte si výstroj, výraz zlobra a nabroušené klouby na ruce. To je John Scott, hokejový univerzál známý v NHL především pro svou schopnost zatlouct pěstmi soupeře do ledu. Nedávno mu jeho bývalý zaměstnavatel ze San Jose dal najevo, že v týmu už s ním nepočítají, a tak se skrze sociální síť Instagram rozhodl poslat vzkaz svým teď už bývalým spoluhráčům. Včetně Tomáše Hertla.



"Tak a teď se můžu aspoň na ledě poprat s těma klukama, který jsem v šatně fakt neměl rád," napsal Scott a připojil jména sedmi bývalých parťáků z mužstva Sharks a mezi nimi také Tomáše Hertla.

Samozřejmě jde pouze o žert, obrovitý bijec je známý svým smyslem pro humor a i díky své robustní a výrazné postavě se často dostává do komických situací. Populární byly například ty, když se v šatně Buffala fotil s o 36 centimetrů menším Nathanem Gerbem, nebo když si další jeho drobný spoluhráč Cory Conacher omylem snažil nasadit Scottovu helmu.

John Scott má za sebou v NHL 274 utkání v dresu Minnesoty, Chicaga, NY Rangers, Buffala a San Jose a vždycky působil jako rváč. Netřeba dodávat, že díky svým proporcím patřil k těm nejlepším. Jenže rváčské řemeslo vymírá a je otázka, jestli dvaatřicetiletý hromotluk pro příští rok ještě vůbec sežene v nejlepší lize světa nějaké zaměstnání...

VIDEO: Conacher si nasadil obří Scottovu helmu

Příspěvek Johna Scotta na Instagramu.Foto Repro: Instagram

Podle statistik dělí Scotta a Gerbeho 36 centimetrů.Foto Repro: Tumblr.com

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud