23. října 2015 • 17:15

Kustod Panthers nesundá kulich z Kladna. Ukradl mi ho, žertuje Jágr

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Válí sice v zámoří, jeho mateřské Kladno ho ale provází pořád. I v kabině Panthers. Hlavní kustod Chris Scoppetto totiž z hlavy málokdy sundá kulicha s logem Rytířů. „To víš, naše Kladno musím propagovat, kde se dá!“ komentuje to úsměvem Jaromír Jágr. Kustoda a dobrou duši týmu z Floridy si hvězdný útočník nemůže vynachválit. „Odvádí tady super práci,“ říká o něm.



Je po dopoledním rozbruslení, Jágr si připravuje hokejky. Když uvidí fotoreportérku deníku Sport, ihned zareaguje.

„Počkej, někoho ti ukážu. To musíš vidět!“. Za chvíli přivede z kabiny kustoda s kladenským kulichem zaraženým hluboko do čela. „Pojď, vyfotíme se. Bude to u nás v největších sportovních novinách, o slávu máš postaráno,“ směje se a už maséra chytá kolem ramen.

„Je krásně vymóděnej. Aby ne. Naše čepice sluší každýmu,“ vtipkuje veterán, majitel kladenského týmu, který se drží na třetím místě prvoligové tabulky.

Bučení na Jágra? Nesmysl. Fanoušci Pittsburghu ho uctívají
Video se připravuje ...

„Když jsem byl vytrejdovaný z Devils, vybaloval mi tašku s věcmi. A toho kulicha normálně ukradl. Jiné vysvětlení nemám,“ žertoval Jágr na téma, jak je možné, že se kladenská čepice dostala do rukou kustoda Panthers.

„Jo, krádež. Přiznávám,“ pousmál se Chris Scoppetto, jenž se netají obdivem k české hokejové legendě. "Ale kulich je tak krásný, že jsem nemohl odolat..."  Zrovna připravoval kabinu Panthers na zápas v Pittsburghu. V ní už visely vzorně složené dresy včetně toho s číslem 68. Kustodi i maséři makali podle jasně daného scénáře, Jágr už mezitím zmizel, aby si v hotelu odpočinul.

I na to, jak vypadá kabina před zápasem, se můžete podívat ve fotogalerii.

Jágrovy pittsburské dresy jsou v hledišti stále k vidění.
Jágrovy pittsburské dresy jsou v hledišti stále k vidění.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud