22. května 2023 • 00:35

SESTŘIH: Druhé prodloužení, druhý bod pro Vegas. Faksův gól nestačil

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Vegas v semifinále NHL porazili Dallas na domácím ledě i podruhé a po výhře 3:2 v prodloužení se v sérii ujali vedení 2:0 na zápasy. První utkání v Texasu je na programu ve středu.



Golden Knights dvakrát prohrávali, pokaždé ale dokázali srovnat. Na úvodní branku Heiskanena odpověděl v první třetině v početní výhodě Stone a po Robertsonově přesilovkovém zásahu srovnal dvě minuty před koncem Marchessault.

Rovněž druhý zápas série tak zamířil do prodloužení, ve kterém Golden Knights stejně jako v úvodním duelu rychle rozhodli. V úvodním zápase na to potřebovali 95 sekund, tentokrát Vegas zajistil Stone vítězství po 72 sekundách.

Góly

Domácí: 10:08. Stone, 57:38. Marchessault, 61:12. Stephenson

Hosté: 02:47. Heiskanen, 29:21. J. Robertson

Sestavy

Domácí: Hill (Quick) – Martinez, Pietrangelo (A), McNabb, Theodore, Hague, Whitecloud – Barbašev, Eichel, Marchessault – R. Smith (A), Karlsson, N. Roy – Howden, Stephenson, Stone (C) – Carrier, Blueger, Kolesar.

Hosté: Oettinger (Wedgewood) – Suter, Heiskanen (A), Harley, Hanley, Lindell, C. Miller – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Marchment, Domi, Seguin – Ja. Benn (C), W. Johnston, Dadonov – Kiviranta, Faksa, Glendening.

Rozhodčí

O'Rourke, McCauley – Murray, Cherrey

Stadion

T-Mobile Arena, Las Vegas

Návštěva

18 358 diváků

Vegas Golden Knights Vše o klubu ZDE

Dallas Stars Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud