1. května 2015 • 11:44

Sláva! Někteří fanoušci uspěli a sehnali vstupenky i na dnešní Švédy

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vstupenky „last minute?“ Vyplatilo se! Šťastlivci, kteří dnes ráno dorazili k pokladnám O2 Areny, se dočkali ještě lístků, které šly do prodeje z uvolněných technických blokací. Ti nejrychlejší dokonce sehnali i vstupenky na dnešní večerní zápas se Švédy (od 20.15 hodin). Před hokejovým chrámem čekaly přibližně tři stovky fanoušků.



Lidé se u haly srocovali od brzkého rána, někteří si přinesli i skládací židličky. A vyplatilo se. „Super, mám dva lístky na Švédy!“ říkal jeden z fanoušků, který dorazil v sedm ráno.

Hokejoví příznivci nejdříve stáli v dlouhém hadu, přesně v deset hodin se ale otevřela nečekaně ještě další pokladna. Takže ji lidé vzali útokem… A nejvíce na tom vyzráli ti, kteří tohle tušili dopředu, proto před neotevřenými pokladnami stepovali.

K dispozici byly vstupenky na všechny české zápasy, ovšem ty nejatraktivnější se vyprodaly během chvíle. „Na Kanadu už není nic,“ rozkřiklo se ve frontě. Zájemci mohli koupit na osobu pouze dva lístky.

Jeden pár sehnal dva lístky na sobotní duel s Lotyšskem. Dokonce do atraktivního sektoru kousek nad ledem. "Všechny vstupenky, které se nám vrátí z technických blokací, okamžitě dáváme do prodeje," uvedl Martin Urban, generální sekretář hokejového svazu.

Češi vstoupí do turnaje dnes od 20.15 hodin proti Švédům.

Fanoušci v Praze čekali fronty na lístky.
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud