Zdeněk Janda
15. října 2012 • 14:14

Fanoušci Komety i Kladna se zlobí na kolabující systém Sazky

Autor: Zdeněk Janda, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovskou dávkou trpělivosti se museli obrnit hokejoví fanoušci, kteří si chtěli během noci pořídit vstupenky na zápas Kladna s Kometou (v úterý 23. října od 18.15 hodin). Systém sazkaticket.cz podle zkušeností fanoušků pod návalem zájemců kolaboval a někteří z nich tedy měli smůlu. „Ty technické problémy nás mrzí, ale při tak obrovské poptávce nejde uspokojit všechny,“ uvedl Vít Heral, tiskový mluvčí kladenských Rytířů. Zástupce Sazky, která má prodej na starost, se k tomu zatím nevyjádřil.



Po internetu kolují zkušenosti lidí, kteří prožili pernou noc. Někteří z nich si nařídili budík a hned v 1.15 hodin vyrazili na benzínové pumpy na terminály Sazky, aby si vstupenky pořídili. Ale ani ti neměli štěstí.

Neuspěli ani ti, kteří hned v šest hodin, kdy se rozběhla rezervace po internetu, usedli k počítači. „Poptávka byla obrovská, takže systém na to neuměl zareagovat,“ vysvětluje Heral.

Zodpovědnost za prodej lístků má společnost Sazka, její tiskový mluvčí ale zatím na žádost o vysvětlení nereagoval. Naštvaní byli příznivci z Kladna, ale i z Brna.

Mezi fanoušky se rovněž začalo spekulovat o tom, že vstupenky někdo schválně vyblokoval a vůbec nedal do prodeje. „Za náš klub to vylučuju, to je nesmysl. Všichni měli rovné podmínky, vyblokovali jsme pouze čtyři sektory (104, 105, 106 a 107) pro majitele našich permanentek a fanklub. Zbytek šel do volného prodeje,“ uvedl Heral.

Lidé, píšící na nejrůznější diskusní fóra, měli především potíže sehnat lístky do dolního patra. A nabízí se i otázka: nepořídili si vstupenky nejrůznější překupníci, kteří teď se žhavým zbožím začnou obchodovat?

„Mrzelo by nás, kdyby se na naší akci chtěli přiživit nepoctivci. Zatím jsme v O2 Areně odehráli dva zápasy a s tímto problémem jsme se nesetkali, tak doufáme, že ani tentokrát to nenabere nějakých větších rozměrů,“ dodal Heral.

Zápas se hraje v úterý 23. října od 18.15 hodin.

Názory z facebookové stránky "Deník Sport" a "Hokej" :

Veronika Kremserová - Sazce to zkolabuje při každé větší akci...

Jarka Ludvikas Drechslerova - Bez šance - ani přes internet ani přes terminály.

Martin Oggy - Už žádné, pozdě. Už se těším až Jágr a spol odejdou a na Kladno doma bude chodit 3 tisíce lidí. A ven jen skalní.

David Počil - Nakupoval jsem třikrát. Na zápas se Slavií jsem klikal a obnovoval prohlížeč od 07:30 do 10:30 hodin. Na zápas s Pardubicemi proběhlo vše bez problémů a na zápas s Brnem jsem vstával na šestou a proklikal jsem se k lístkům v 07:50. Prostě pohoda.

Zdeněk Masakr Suchý - Jak může vypdat v dnešní době systém, který se začal používat při hokejovém MS v tehdejší O2 aréně, zastaralý, leckdy při náporu nejde a velka nevýhoda je nemožnost zaplatit a vytisknout vstupenky z pohodlí domova. To by dnes mělo být už automatické. Takže sazkaticket je jeden z nejhorších, možná úplně nejhorší předprodej, co je pár let za zenitem.

Birgi Sedm - Mám permici, takže lístek mám rezervovaný, takže celkem bez problémů. Pokud teda mám zrovna čas si ho jít vyzvednout na Kladno..

Nicole Jetelinová - Přes internet za necelou hodinu "práce" rezervováno pět lístků.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud