24. dubna 2014 • 12:51

Trest pro Veselého? Šéf disciplinárky se chce líbit, tvrdí Vlach

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trest pro Ondřeje Veselého berou ve Zlíně jako křivdu. Disciplinární komise před pátým zápasem finálové série s Kometou svým verdiktem rozbomradovala nejlepší útok Vlachova souboru, navíc s ním nikdo nepočítal. „Podle mě to ani nebyl faul. Hráč se sehnul, Ondra do něj strčil a on vletěl do mantinelu. Cítíme to jako nespravedlnost. Možná se chtěl Holý (šéf disciplinárky – pozn. aut.) někomu zalíbit,“ drtil mezi zuby trenér Rostislav Vlach po dopoledním tréninku.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 4. • 18:20
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
3:1
ONLINE
22. dubna
18:20
PSG Zlín
PSG Zlín
Góly

Domácí: 06:42. J. Svoboda, 16:13. T. Vondráček, 41:42. Koreis

Hosté: 20:37. Čajánek

Sestavy

Domácí: Trvaj (Čiliak) – Dlapa, Hanzlík, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dujsík – J. Káňa, Čermák (C), T. Svoboda – Pivko, V. Němec, H. Zohorna – J. Svoboda, Koreis, T. Vondráček – Burian, Raška, Mrázek. Trenér: Vladimír Kýhos.

Hosté: Kašík (Štůrala) – Urbanec, Zámorský, Kotvan, Marušák, Matějíček, Řezníček – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Köhler, Leška, Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – Sedláček. Trenér: Rostislav Vlach.

Rozhodčí

Vladimír Pešina, Vladimír Šindler, Stanislav Barvíř, Petr Blümel

Stadion

KAJOT ARENA - Brno

Návštěva

7200 (vyprodáno) diváků

Nejlepší střelec play off dostal na dva zápasy stopku za zákrok na obránce Michala Kempného ve třetí třetině čtvrtého utkání. Vyfasoval 2+10 minut a myslel si, že tím to skončilo.

Ondřej Veselý vyfasoval za drsný krosček trest na dva zápasy
Video se připravuje ...

„Vůbec jsem nečekal, že by mohl přijít ještě dodatečný trest,“ podivoval se Veselý, který se během tréninku převlékl do červeného dresu pro hráče mimo sestavu.

Přesilovky místo něj nacvičoval s Čajánkovou formací Petr Holík. „Trošku jsem to rozdýchal. Nedá se s tím nic udělat,“ krčil rameny autor osmi branek ve vyřazovací části. „Trošku postrčení tam z mé strany bylo, ale to musí každý hráč čekat. Samozřejmě mě mrzí, že nebudu hrát tento důležitý zápas. Přeju klukům a doufám, že to zvládnou. Snad mě pustí na střídačku,“ chce být týmu dál nablízku.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud