Zdeněk Janda
2. prosince 2014 • 22:54

Lubina ven, znělo halou. Sám nic nevzdám, tvrdí trenér Slavie

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou proti němu výsledky. I fanoušci. Slávistický kouč Ladislav Lubina ale po dalším debaklu (4:6) s Kometou sám od sebe nic balit nehodlá. „Kdo mě zná, ví, že žádné věci nevzdávám. A co bude dál, to se uvidí,“ reagoval trenér, proti němuž opět hlasitě vystupovali slávističtí fanoušci. Jejich pokřik: „Lubina ven“ se často rozléhal halou.



Ocitl se v téměř nepřátelském prostředí. Ale zatím má podle svých vyjádření dost psychických sil, aby pokračoval. „Neříkám, že je mi to příjemné, ale na tohle jsem si zvyknul,“ řekl o neustálých pokřicích na svou adresu.

Zezačátku to bylo hlavně kvůli své kontroverzní minulosti. Tentokrát v tom hrají roli ale i bídné výsledky. 31 inkasovaných gólů v posledních pěti prohraných zápasech je toho důkazem. Proto pokřiky proti němu nabírají na intenzitě.

SESTŘIH: Dohrávka 25. kolo extraligy, HC Slavia Praha - Kometa Brno 4:6
Video se připravuje ...

„Neříkám, že je mi to příjemné, ale nerozptyluje mě to. Prostě to beru. Ale vím, že to není příjemné pro mě, ani pro klub. Ale prostě s tím musím žít,“ říkal po zápase. A jaký on by měl recept na to, jak z dané situace ven?

„Řez do hráčského kádru,“ reagoval.

Po utkání na něj čekala skupinka fanoušků, představitelé kotle a fanklubu si to s ním chtěli vyříkat. K diskusi v místech, kde v útrobách O2 Areny probíhá po utkání tisková konference, ovšem nedošlo. Lubina jim řekl, že potom, co předvedli, nemá chuť.

Slavii srazil gól vteřinu před sirénou. Sudí hodil buly dřív, vztekali se domácí
Video se připravuje ...


„Schůzku jsem chtěl svolat já. Abychom si vyříkali ne ty osobní vazby, ale hlavně hokejové. Původně jsme se měli setkat v pondělí večer, tedy ještě před zápasem, ale oni to nepřijali. A že na mě budou čekat po zápase. Jenže to jsem jim řekl, že potom, co předvedli, nemám moc chuť… Ale i tak jsem jim pověděl, že po tiskovce za nimi zajdu. Že se jim budu věnovat. Ale nemůžu za to, že se urazili a odešli,“ říkal kouč. Skupina fanoušků v době, kdy začala tisková konference, odešla...

Další dny ukážou, jestli Lubina ve funkci zůstane. Nebo jestli přijde radikální řez v hráčském kádru.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud