3. prosince 2014 • 16:08

Vyhazov se (zatím) nekoná. Slavii i po debaklech povede Lubina

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisty pražské Slavie i po sérii pěti ostudných porážek nadále povedou trenéři Ladislav Lubina a Josef Beránek. Majitel a výkonný ředitel klubu Vladimír Pitter podle svých slov situaci analyzuje, žádné rozhodnutí ale zatím neučinil.



"Aktuální výsledky mě určitě nenechávají klidným, celou situaci analyzuji. Nejsem zastáncem unáhlených závěrů, proto si nechávám nějaký čas na další rozhodnutí, co a jak dále," uvedl Pitter v krátkém prohlášení pro ČTK.

Slavia si v úterní dohrávce 25. kola proti Kometě Brno připsala pátou porážku za sebou, ve všech těchto duelech navíc inkasovala nejméně šest branek. Pražané tak zůstali v tabulce na předposledním místě, před čtrnáctým Zlínem mají náskok jednoho bodu; mají však k dobru odložené domácí utkání s Pardubicemi.

SESTŘIH: Dohrávka 25. kolo extraligy, HC Slavia Praha - Kometa Brno 4:6
Video se připravuje ...

Na základě dnešního Pitterova vyjádření lze předpokládat, že do blížící se reprezentační přestávky na Slavii k zásadním změnám nedojde. Pražané se do té doby utkají ještě s Olomoucí, Plzní a Pardubicemi. Pouze s Plzní ale Slavia hraje v O2 areně.

Podle iDnes.cz ale už Pitter o možné změně na střídačce jedná a oslovil Miloše Říhu, který je poté, co v závěru předešlé sezony předčasně skončil v Omsku, bez angažmá. Říha by prý mohl tým vést i s Lubinou, se kterým se potkali v Pardubicích.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud