Květoslav Šimek
17. listopadu 2015 • 20:33

Některým hráčům se nechce, zlobil se třinecký útočník Plíhal

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po rezignaci Jiřího Kalouse a Václava Varadi ztratili třinečtí Oceláři další solidně rozehraný zápas. Po minulé prohře s vedoucím Libercem (2:3 v prodloužení), dopadli stejně i s hradeckým Mountfieldem (1:2 v prodloužení). Bod je pro Oceláře málo.



MATCH OVERVIEW LEGACY

„Měli jsme to dobře rozehrané, hráli jsme dobře, bohužel dostaneme sedm minut před koncem góla na 1:1 úplně zbytečně. A zase jsme se složili a dostali góla v prodloužení,“ zlobil se třinecký útočník Tomáš Plíhal.

Po vyrovnání na 1:1 jste hned mohli dostat i druhý gól. Najednou přišly dvě chyby, kterých jste se celý zápas vyvarovali. Čemu to přičítáte, psychice?
„Určitě je to psychika, ale je to dané i tím, a je to pořád dokola, že se nechce některým hráčům pořád. Nedáváme do toho všechno. Všichni hráči do toho nedáváme sto procent.“

Kdo?
„Nevím, nevím. To nebudu říkat, je to celý tým, můžou to být jednotlivci. Prostě do toho nedáváme sto procent.“

SESTŘIH: 20. kolo extraligy, HC Oceláři Třinec - HC Mountfield HK 1:2 po prodloužení
Video se připravuje ...

V čem se to projevuje? V šancích? Dostat puk do brány?
„To ne, spíš se to projevuje v gólech, co dostáváme. Z toho plynou chyby a jsou úplně zbytečné.“

Tohle jste si asi v kabině vyříkali už několikrát, takže jak z toho ven? Jsou noví trenéři, takže je třeba „počkat“ ještě na další?
„To ne, je třeba sklopit hlavy a jet nadoraz, co to dá. Říkali jsme si to, už to ale musí jít od jednotlivce. Musíme všichni sklopit hlavy a jít naplno.“

Není to i o tom, že máte v týmu až moc individualit?
„Ne, to není tím. To je, jak bych to řekl, vůlí jednice. Všichni do toho musíme dát všechno. Šancí máme dost, v tom není problém.“

Dá se říct, co změnili noví trenéři?
„Pár detailů, jsou tady tři, čtyři dny. Něco jsme změnili, je to i vidět, hráli jsme zase líp. Ale zase to nevyšlo. Tak v pátek, musíme do toho jít naplno. A všichni!“

MOMENT: Milan Doudera mále překvapil svého brankáře
Video se připravuje ...

Vlevo vzadu Tomáš Plíhal z Třince před hradeckým brankářem Ondřejem Kacetlem. Uprostřed René Vydarený z Hradce (23) a vpravo Vladimír Dravecký z Třince.
Vlevo vzadu Tomáš Plíhal z Třince před hradeckým brankářem Ondřejem Kacetlem. Uprostřed René Vydarený z Hradce (23) a vpravo Vladimír Dravecký z Třince.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud