5. května 2016 • 10:40

Duda v Litvínově končí! Dál chceme jít jinou cestou, zní z vedení klubu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Radek Duda nebude pokračovat v angažmá v extraligovém Litvínově. Vedení klubu dnes oznámilo, že se sedmatřicetiletým hráčem už nepočítá. Duda přišel na sever Čech v prosinci z Karlových Varů a Litvínov převzal jeho smlouvu, která měla skončit po sezoně 2016/17.



"Hledali jsme v minulé sezoně hráče pro oživení našeho kádru a byli jsme rádi, že jsme Radka získali. V krizové chvíli nám hodně pomohl, nyní v přípravě na novou sezonu ale chceme jít po dohodě s trenéry jinou cestou," uvedl generální manažer Robert Kysela na klubovém webu.

Verva se k tomuto kroku rozhodla po středečním večerním jednání širšího vedení klubu, trenérů A týmu a některých členů představenstva. Bezprostředně po skončení sezony, ve které se loňský extraligový mistr musel mezi elitou zachraňovat až v baráži, přitom obě strany naznačovaly, že bude Duda v Litvínově hrát i nadále.

Odchovanec Sokolova odehrál za Litvínov v sezoně v základní části, skupině o udržení a baráži 37 zápasů s bilancí osmi branek a 17 asistencí. V baráži byl třetím nejproduktivnějším hráčem týmu a členem elitní formace společně s Robinem Hanzlem a Františkem Lukešem.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud