3. května 2024 • 19:11

Přestupy v extralize ONLINE: Plzeň rozvázala smlouvu s odchovancem

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
1. 5. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 5. 2022
9:29
1. 5. 2022
Mladá Boleslav

V Mladé Boleslavi ale vedle posilování dochází také k odchodům. Ve středočeském klubu končí brankáři Jan Růžička (Mountfield HK) s Markem Schwarzem (konec kariéry). V obraně se loučí David Bernad a Dominik Vacík. Z útočníků nepokračuje u Bruslařů Oscar Flynn (Sparta?), Jan Grim, Tomáš Knotek, Tomáš Pospíšil a Adam Raška. Klub rovněž potvrdil, že z hostování se již nevrátí útočníci Valentin Claireaux, Jan Dufek, Adam Zbořil a brankář Andrej Košarišťan, který za Mladou Boleslav neodchytal jediný zápas. 

Zprávy ze dne 1. 5. 2022
9:23
1. 5. 2022
Mladá Boleslav

Po doplnění trenérského týmu dochází v Mladé Boleslavi také k odhalení prvních posil a potvrzených odchodů. Bruslařský klub zlákal celkem šest hráčů. Podle dřívějších informací iSport.cz do města automobilů přichází brankář Filip Novotný (Karlovy Vary/Mountfield HK). Z Českých Budějovic míří k Bruslařům mladý forvard Martin Beránek. Po prohraném finále play off přestupuje ze Sparty štírek Tomáš Šmerha, ke kterému se připojil obránce Radek Jeřábek. Středočeši rovněž ulovili dva slovenské reprezentační útočníky - majitele bronzu ze ZOH v Pekingu Pavola Regendu a Roberta Lantošiho (Linköping).

 

Zprávy ze dne 1. 5. 2022
8:55
1. 5. 2022
Mladá Boleslav

Po konci trenéra Radima Rulíka v Mladé Boleslavi už je jasné, jak bude vypadat trenérské složení na střídačce pro příští sezonu. Vedle již dříve představeného kouče Ladislava Čiháka bude u Středočechů působit dobře známý Petr Haken. Někdejší šéftrenér mládeže a trenér juniorů se na střídačku přemístil již v průběhu minulého ročníku po náhlém odchodu Pavla Patery, nyní ale bude pomáhat Čihákovi obzvláště tím, že prostředí u Bruslařů dobře zná. „Petr se na jaře osvědčil. Do kolektivu zapadl, byť to bylo neplánované, a týmu v nelehké situaci velmi pomohl. Nakonec se i on zapsal pod úspěch v podobě postupu do semifinále,“ uvedl sportovní manažer Václav Nedorost pro klubový web. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud