20. září 2009 • 22:11

Skuhravý: Na každý tým padne krize

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekání karlovarských hokejistů na první domácí extraligovou výhru v nové hale pokračuje a úřadující mistři doufají, že se dočkají na čtvrtý pokus v úterý proti Třinci. Po porážkách se Slavií i Mladou Boleslaví nemohli slavit ani dnes proti Liberci.



Právě Bílé Tygry zdolala Energie ve svém vůbec prvním vystoupení v KV Aréně 4. srpna v zápase Tipsport Cupu 4:2, dnes se po stejném výsledku radovali Severočeši, kteří při osmi vyloučeních domácích vstřelili čtyři góly.

"Byli jsme hodně vylučovaní a dostali jsme všechny góly v oslabení. Vyškolili nás z produktivity a zaslouženě vyhráli," řekl kapitán Karlovarských Václav Skuhravý. Je si vědom, že další porážku už si tým před vlastním publikem nemůže dovolit.

"Musíme to v úterý proti Třinci už zlomit," přál si.Skuhravý za stavu 2:3 v 56. minutě zbytečně fauloval a dovolil soupeři pojistku výhry. "Vidím na sobě, že mi to nejde, jak bych chtěl. A jak se snažím moc, tak dělám zbytečné fauly," sypal si Skruhravý popel na hlavu. Jeho tým má po šesti kolech jen pět bodů za dvě výhry venku, teď už ale nebodoval tři zápasy za sebou.

Hlaváč: Vary si ještě na novou halu nezvykly >>>

"Na každý tým padne v sezoně krize. Loni jsme to měli v půlce sezony, teď to máme na začátku. Snad se to zlepší. Hrajeme ale zmateně, dostaneme vždycky zbytečné góly. Pak už všichni chceme moc, zbytečně to taháme a k ničemu to nevede," dodal.

Karlovarští se dokázali po polovině utkání také prosadit v přesilovce a v 38. minutě dokonce ve vlastním oslabení skóroval Lukáš Pech. Z nepříznivého stavu 0:3 domácí snížili na 2:3, ale na první domácí body nedosáhli. "Teď se nám nedaří, musíme to zlomit. Trenér nám říká, co máme dělat, my to ale nedodržujeme a děláme hrozné chyby. Nedržíme si svoje místa. Když někdo propadne, snažíme se ho zaskočit a z toho plynou chyby v obraně," prohlásil Pech.

SLEDOVALI JSME ONLINE >>>

Útočník, který v sobotu oslavil šestadvacáté narozeniny, přiznal, že se tým ještě sžívá s novou halou po stěhování z "Plecharény". "Nemůžeme se na to vymlouvat. Ale je pravda, že se zmenšilo hřiště. Některé odrazy od mantinelu nás překvapují. Je to jiné, mantinely jsou tu rychlé. Je to i o štěstí. Vystřelíme a neodrazí se to k nám," připojil Pech.

Karlovy Vary znovu doma nebodovaly >>>

"Musíme ale hlavně zlepšit začátek, protože pak jsme nehráli špatně. Je to nepříjemné prohrát třikrát doma a slyšet pískot fanoušků."Západočeši procházejí také obměnou obrany a v šesti kolech inkasovali už 22 branek. Skončil Josef Řezníček, odešli Miroslav Duben, Petr Mudroch a Jiří Hanzlík.

Jejich místa zaujali David Hájek, Ján Mucha, Tomáš Brňák a Martin Parýzek. "Je pravda, že odešli čtyři zkušení obránci. Pepa Řezníček byl hlavou přesilovek. Míra Duben hrál výborně do těla. Problém ale není jen v obraně. My nehrajeme celé mužstvo do těla, jezdíme v obloukách a nikoho se nedotkneme," dodal Pech.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud