21. dubna 2018 • 17:27

Hlasy po hokejovém zápase Česká republika - Švédsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po zápase turnaj Carlson Hockey Games Česká republika - Švédsko v Pardubicích:


Josef Jandač (trenér ČR): "V první třetině jsme Švédy zatlačili do defenzivy, byl nás plný led a hráli jsme s chutí. V závěru jsme malinko polevili a druhá část byla velmi špatná. Byl to přesný obraz toho, co jsme hráli v první třetině, akorát se to celé otočilo. Dostávali jsme se pod tlak, dělali chyby a nestíhali. Ve třetí části se to zlepšilo, stejně jako proti Finům rozhodly přesilové hry, respektive speciální týmy, které je hrají. Navíc jsme dobře ubránili oslabení. Podobně jako s Finskem jsme nebyli lepším týmem, ale dokázali jsme vyhrát."

Dominik Furch (brankář ČR): "Měli jsme vynikající první polovinu první třetiny, možná to pak trošku narušila přesilovka Švédů, ale bylo to v naší režii. Ve druhé otěže převzal soupeř. Trenéři kladou důraz na to, aby speciální týmy na přesilovky a oslabení dělaly dobře svoji práci, což se dneska dařilo, takže jsme jen plnili zadání."

Andrej Nestrašil (útočník ČR, autor gólu): "Myslím, že jsme do zápasu velmi dobře nastoupili a první třetinu jsme Švédy přehrávali. Vlastně měli jen jednu šanci a dali z ní gól. Pak se to trochu otočilo, ve druhé třetině tlačili oni nás, ale 'Furcháček' to zavřel a chytal fantasticky. Ve třetí třetině to byl vyrovnaný hokej, ale naštěstí jsme to byli my, kdo dal ten rozdílový gól. Myslím, že to bylo celkově trošku lepší než ve čtvrtek, navíc jsme tentokrát nedělali ani zbytečné fauly."

Robin Hanzl (útočník ČR, autor gólu): "Máme za sebou další vyhraný zápas, takže dojem je určitě dobrý. Navíc to sedlo i přímo naší lajně, dali jsme dva góly, což je dobré. Při mém gólu už mi nezbývalo nic jiného, než střílet. Byl jsem sám před bránou a zbývalo mi to akorát trefit. Matěj (Stránský) tam dobře clonil, gólman nic neviděl a vyšlo to."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud