19. června 2013 • 19:00

Závoďte na Tour de France a vyhrajte hodinky Festina!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete oslavit 100. výročí slavné Tour de France a ještě vyhrát luxusní hodinky Festina nebo cyklistický dres? Tak šlápněte do pedálů a na iSport.cz závoďte v internetové hře Festina Tour de France 100!



Díky společnosti Festina, oficiálnímu partnerovi časomíry Tour de France, si ve hře Festina Tour de France 100 vyzkoušíte pět etap nejslavnějšího cyklistického závodu.

Soutěž začne historicky první Tour v roce 1903, pokračuje poválečnou Francií roku 1919, náročnou horskou etapu nabídne v roce 1954, o dvacet let později zažijete éru Eddyho Merckxe a konečně v páté části soutěže si připomenete úspěch týmu Festina z roku 1994.

Cíl je stejný jako na opravdové Tour de France – být ze všech nejrychlejší! A když se to napoprvé nepovede, nevadí, čas z každého úseku můžete kdykoliv vylepšit až do konce soutěže 31. července. Tak vzhůru na Tour! »

Každý týden budou vylosováni tři závodníci, kteří získají poukázky na nákup v obchodě iChrono.cz v hodnotě 1500 korun. Jeden výherce také získá dres Festina.

Na konci soutěže budou z nejrychlejší dvacítky vylosováni tři soutěžící, pro které jsou vedle dresů Festina přichystané i hodinky Festina model Tour de France 2013!

Z celého pelotonu pak nezávisle na pořadí budou vybráni tři šťastlivci, kteří dostanou poukázku na nákup hodinek v obchodě iChrono.cz v ceně 3000 korun. Všem závodníkům navíc obchod se sportovním oblečením Salton.cz nabízí slevu na vytvoření vlastního cyklistického dresu.

Zúčastněte se závodu Festina Tour de France i vy! »

Podrobná pravidla soutěže naleznete zde.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud