4. května 2018 • 10:15

Prague Lions jdou znovu do boje, nastoupí Kellnerová, Bruynseels a Schröder

Autor: iSport.cz, ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Seriál prestižních parkurových závodů Global Champions se přesouvá do Evropy. Čtvrtý mítink se uskuteční od 4. do 6. května v Madridu a nebudou chybět ani jezdci Prague Lions, kteří po třech kolech drží na žebříčku průběžné třetí místo. Ve Španělsku se představí Anna Kellnerová spolu s Belgičanen Nielsem Bruynseelsem a nizozemským jezdcem Gerkem Schröderem.



Madrid se stane dějištěm čtvrté zastávky série Global Champions 2018, jejíž vrcholem bude prosincová galashow světového parkuru Prague PlayOffs ve vysočanské O2 areně. Mezi nejlepšími parkurovými týmy světa nebudou ani tentokrát chybět zástupci české formace Prague Lions.

Prozatím největšího úspěchu dosáhli Pražští lvi v druhém kole seriálu v Miami. O nečekané vítězství se postarali Anna Kellnerová a Gerco Schröder.

Niels Bruynseels si prožil letošní premiérovou účast až na třetích závodech v Šanghaji. Tam tým dokončil v nejlepší desítce a v průběžném hodnocení soutěže družstev GCL drží třetí příčku s 56 body. Vyšší skóre mají pouze jezdci z London Knights a Valkenswaard United, kteří si prozatím připsali shodně 62 bodů.

O další bodový příděl pojedou účastníci GCL právě v Madridu. První kolo týmového klání s překážkami do 155 centimetrů čeká plejádu parkurových hvězd v pátek 4. května od 18 hodin, druhá část soutěže je na programu v sobotu od 15.15 hodin a její překážky budou dosahovat maximální možné výšky 160 centimetrů. Po jejich překonání budou nejlepší celky zase o krok blíž k účasti na Global Champions Prague PlayOffs, jež se uskuteční ve dnech 13. – 16. prosince v pražské O2 areně.

Druhý z vrcholů čtvrtého mítinku Global Champions, Longines GCT Grand Prix Madridu, čeká sportovce i diváky v sobotu ve večerních hodinách, konkrétně od 18.45 hodin. Její vítěz si zajistí vstupenku do Super Grand Prix, jež se odehraje rovněž během pražské galashow světového parkuru. Doplní tak již tři jisté účastníky, jimiž jsou Brit Scott Brash, Australanka Edwina Tops-Alexander a Belgičan Gregory Wathelet.

Největší akce světové série v parkurovém skákání – Global Champions Prague PlayOffs 2018 – se uskuteční v Praze. Premiéra prestižní soutěže za účasti elitních jezdců a koní světa se uskuteční v O2 areně od 13. do 16. prosince letošního roku, jejím organizátorem je Czech Equestrian Team.

Vstupenky na galashow světového parkuru jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz.

Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud