Ondřej Němec
26. srpna 2020 • 08:30

Vémola předložil test na COVID-19. Pochyby? Pod úrovní, řekl Novotný

Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádné další pochybnosti. Karlos Vémola poskytl jasný důkaz o tom, jak na tom je ohledně nákazy koronavirem COVID-19. Jeho soupeř Václav Mikulášek jej totiž veřejně vyzýval, ať předloží test. Fanoušci Baby Jagy na sociálních sítích dokonce tvrdili, že si Vémola nemoc vymyslel, aby se vyhnul zápasu. Český Terminátor nereagoval, má teď jiné starosti. Redakci iSportu ale test předložil. „Pozitivní, s náloží mikroorganismu 1x10e7 / ml vzorku – masivně“ píše se v dokumentu. 



Není o čem. Jestli měl někdo doteď pochyby o zdravotním stavu Karlose Vémoly , už nemůže dostat jasnější důkaz. Pětatřicetiletý bijec uveřejnil prostřednictvím redakce iSport.cz svůj test na koronavir, který dokazuje, že má silný nález.

K předložení testu jej veřejně vyzýval Václav Mikulášek, zápasník, který se měl s Vémolou střetnout 26. září na půdě organizace Oktagon MMA. Kvůli zdravotnímu stavu českého Terminátora je ale souboj v ohrožení.

„Chci jen ten blbej test, o nic jiného nejde. Ať ten test vyfotí, hodí ho na sociální sítě, nebo mi ho pošle a jsem víc než spokojen,“ trval na předložení zápasník s přezdívkou Baba Jaga, protože Vémolovi nevěřil. Celý rozhovor čtěte ZDE>>> A to i po té, co se ukázalo, že koronavirem nebyl nakažen jen on, ale i jeho partnerka a dcera. „Říkám, přeju mu i celé jeho rodině zdraví. Nepřeji mu v tomto směru nic zlého.“

Výsledek testu Karlose Vémoly na koronavir (SARS-CoV-2)
Výsledek testu Karlose Vémoly na koronavir (SARS-CoV-2)

Vémolův stav a otazníky ohledně konání dlouho očekávané bitvy, vyvolaly i zjitřené diskuze mezi fanoušky obou bojovníků na sociálních sítích. Většina přála bijci z Olomouce brzké uzdravení, někteří ale dokonce tvrdili, že si nemoc vymýšlí, aby se vyhnul zápasu. K těmto domněnkám se vyjádřil i Ondřej Novotný , promotér organizace Oktagon, ve svém pořadu MMA letem světem:

„Myslím, že především není třeba jakkoliv spekulovat, jestli je Karlos skutečně nemocný nebo ne. Úroveň této debaty je pod úroveň kohokoliv, kdo ho alespoň trochu zná a je obeznámen s jeho vášní pro zápasy, pro přípravu, pro fight jako takový a ví, že by nikdy nic podobného nezinscenoval, je celým tělem, duší, myslí oddán tomu, že se chce vrhnout na svého soupeře. Takže tolik k nějakým hloupým komentům,“ uvedl Novotný.

A co na slova kritiků říká sám Vémola? Nechce se k celé věci teď vyjadřovat. Nejen, že mu není vůbec dobře, ale hlavně má doma nemocnou osmiměsíční dceru. Na řeči ohledně souboje ještě bude čas.

Vstoupit do diskuse
6
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud