Ondřej Němec
Premium
9. prosince 2022 • 16:00

Kincl otevřeně: Kauzy s prostitutkami nechci. Možná od MMA zběhnu jinam

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci roku se měl střetnout s největším rivalem. Nyní se ale velká odveta vzdaluje. Patrik Kincl v rozhovoru přiblížil, jaké to je dozvědět se, že velká dřina a snažení přijdou vniveč. Prozradil ale také, kdy mu MMA zachránilo život, proč podle něj tomuto sportu Karlos Vémola škodí nebo jakou by vám doporučil kávu.



Červen 2018, pražská O2 arena a střet, který rozdělil fanoušky bojových sportů na dva tábory. Karlos Vémola vs. Patrik Kincl. Jejich napínavá bitva trvala plná tři kola, což čekal málokdo. Vítězem na body se stal český Terminátor.

Kinclovi se však po úderu na začátku druhého kola zalilo pravé oko krví a pořádně neviděl. Proto začal mít brzy zájem o reparát. A čekal celé čtyři roky. Mezitím si oba bojovníci občas posílali ostré vzkazy. Co jejich nevraživost vlastně odstartovalo?

„Z mého pohledu to začalo, když se Karel navezl do velteru (váhová kategorie). Tvrdil, že je tady nejlepší zápasník i v sedmdesát sedmičce. Na to já jsem se ozval, Karlos se urazil a už se ta sněhová koule kutálela dál,“ zavzpomínal 33letý Kincl v pořadu Tváří v tvář.

„Tak když to takhle vidí, tak je to asi jeho příběh. O mně je všeobecně známo, že nějak nepřemýšlím, kdo v těch váhách je. Takže to byl nějaký můj výkřik, kterýho se tady – jak ty říkáš – bejvalej kamarád strašně rychle chytil,“ vysvětloval 37letý Vémola.

Tihle dva už nikdy přátelství neobnoví, ale odveta, k níž mělo dojít 30. prosince v pražské O2 areně, měla rozhodnout, kdo s koho. Jenže Vémola v době vzniku tohoto rozhovoru ležel v nemocnici s vážným zánětem.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud