Ondřej Němec
19. května 2023 • 20:50

Polomrtvý Vémola před fanoušky ožil, Kincl bere odvetu osobně: Zabiju ho

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fatální střet je tu! Patrik Kincl se znovu po téměř pěti letech popasuje s Karlosem Vémolou v O2 areně před bezmála dvaceti tisíci diváky na turnaji Oktagon 43. Prvně jmenovaný šampion střední divize chce napravit svůj výkon z první bitvy v roce 2018, kterou prohrál na body. To vyzyvatel lační právě po titulu, který před časem sám vlastnil. „Budu dvojitý šampion,“ prohlásil Terminátor na vážení. „Jsem ku**a šťastný. Já ho zabiju. Určitě!“ slíbil naproti tomu Kincl.



Dá se říci, že první zápas mají už za sebou. Oba totiž v pátek splnili váhový limit střední divize do 83,9 kilogramu. Karlos Vémola vypadal na oficiálním vážení o poznání hůř. A není divu, kdysi zápasil dokonce v těžké váze. Před odvetou s Patrikem Kinclem prý musel stáhnout dvanáct kilogramů za pouhé dva dny.

„Říkali mi, že to nezvládnu, ale jsem tady. A v sobotu budu dvojitý šampion, bejby. Děkuji všem, co poženete Terminátora. Všem, co jste věřili, že to dám. Všem, co věřili, že Terminátor nepatří do starýho železa. A pokud nás přijdete podpořit na veřejné vážení, tak vám za to budu strašně vděčnej,“ řekl vysílený Vémola do kamery.

„Co se týká váhy, tak jsem příjemně překvapený, že skoro všichni váhu trefili. Karlos? Úplně s přehledem, i když byl polomrtvý,“ říká s uznáním Pavol Neruda, slovenský promotér Oktagonu. „A ještě v sobě dokázal najít sílu – v tom on je opravdu jedinečný – a vypromoval veřejné vážení, pozval tam lidi. V momentě, kdy musí být v úplně strašném stavu. Fakt klobouk dolů. Patrik Kincl vypadal svěže, připraveně, až nebezpečně.“

A opravdu, stávající šampion působil relativně energicky. Právě Kincl ale dříve zápasil v nižší velterové váze (do 77 kg), splnit limit do 84 pro něj tak nebylo tak obtížné jako pro Terminátora.

„Jsem ku**a šťastný. Já ho zabiju. Určitě!“ prohlásil razantně Kincl. „Vážení přátelé, po pěti letech je to konečně tady. Je to něco, za čím jsem si šel celou dobu, už jsem myslel, že je to ztracený, ale je to tady. Vytrvalost, houževnatost, disciplína vás vždycky dovede tam, kam chcete. Takže věřte v sebe, a pak to vždycky dobře dopadne,“ dodal třiatřicetiletý bijec.

Slova o „zabití“ slyšel i rival. „On už toho řekl hodně a nikdy to neudělal. Zítra bude mít možnost, ale nevím, jak by to chtěl udělat,“ reagoval Vémola.

OKTAGON 43: Za všechny ty kecy! Karlosův granát před galavečerem v O2 Aréně
Video se připravuje ...

Na odpoledním veřejném vážení (show pro fanoušky), kde už byli oba po najedení, tedy doplnění cukrů a tekutin, působil suverénněji Terminátor. Na Kinclovi byla znát určitá nervozita z vypjatého okamžiku, souboj zkrátka bere možná až příliš osobně.

A co lze od velkého střetu očekávat? Terminátor je léta zvyklý na prakticky tentýž styl boje. Jeho silná stránka je ve wrestlingu a boji na zemi, jemuž se učil už od šesti let v zápasení. Půjde-li vše podle jeho plánu, dojde na klasickou Vémolici.

Kincl dostal v polské organizaci KSW přezdívku „Inspektor“ a v jistém smyslu jej opravdu vystihuje. Jeho styl boje je přemýšlivý, soupeře vždy předem detailně analyzuje. Nelze předpokládat, že by opakoval chyby z prvního duelu v roce 2018. Využije nejspíš mnohem víc své schopnosti v postoji. Má za sebou přece i dva povedené zápasy v boxu. Tato odveta každopádně slibuje hodně silný zážitek.

ONLINE PŘENOS - Oktagon 43
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
David Kozma David Kozma Karlos Vémola Karlos Vémola Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Patrik Czepiec, redaktor iSport.cz Patrik Czepiec, redaktor iSport.cz Patrik Kincl Patrik Kincl
Obnovit
Zprávy ze dne 21. 5. 2023
12:00
21. 5. 2023
Patrik Kincl

Podívejte se na SESTŘIHY dvou největších zápasů celého večera Oktagon 43:

 

VIDEO
Video se připravuje ...
VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 21. 5. 2023
10:00
21. 5. 2023
 
 

Zprávy ze dne 21. 5. 2023
9:00
21. 5. 2023
 

Dlouho očekávanou odvetu zvládl Patrik Kincl, který Terminátorovi naložil a uspěl na body. A všichni se ptají: Co je s Vémolou? Po turnaji organizace Oktagon totiž chyběl i na tiskové konferenci, O2 arenu opouštěl s podlitinou oka, přes kterou nemohl ani vidět. „Nevíme, upřímně nevíme," vzkázal na Instagramu Ondřej Novotný, promotér Oktagonu. Více čtěte ZDE.

Zprávy ze dne 21. 5. 2023
3:17
21. 5. 2023
 

Online přenos iSport.cz je u konce. Děkujeme za pozornost. Prohlédněte si všechny zajímavé momenty i reakce na zápas Patrik Kincl vs. Karlos Vémola 2, ale i další boje na kartě Oktagon 43 

↓↓↓

Zprávy ze dne 21. 5. 2023
3:16
21. 5. 2023
Patrik Kincl

Exkluzivní reakci Attily Végha na možný zápas s Patrikem Kinclem zachytil štáb iSport TV

VIDEO
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud