Marek Stodůlka
16. ledna 2021 • 22:10

Donuťte mě vrátit se zpátky! Chabib nevyloučil, že bude znovu zápasit

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký comeback je pořád ve hře! Chabib Nurmagomedov nezavrhl návrat do klece. Poté, co při posledním střetnutí porazil Justina Gaethjeho, odhodil rukavice na podlahu oktagonu a řekl, že už se nevrátí. Dana White ale při turnaji UFC on ABC 1 řekl, že ruský šampion už si tak jistý odchodem do důchodu není. „Řekl mi, že až bude zápasit Conor McGregor s Dustinem Poirierem a Dan Hooker s Michaelem Chandlerem, ať předvedou něco, co ho donutí se vrátit,“ uvedl prezident UFC. 



Odchod do důchodu se v MMA nikdy nedá brát úplně vážně. Několik světových bojovníků ukončilo kariéru, aby se za nějaký čas vrátili s touhou opět dobýt světovou scénu. Když však v říjnu oznámil přímo v oktagonu konec kariéry Chabib Nurmagomedov, zdálo se, že s ruským šampionem už nic nehne. Zemřel mu totiž otec, který ho od začátku cesty vedl, a tak Dagestánec pronesl, že bez něj už se do klece nevrátí.

Dana White se ale nehodlal s koncem jedné ze svých největších hvězd smířit. Od začátku tvrdil, že Nurmagomedova ovládaly emoce a domluví se s ním, aby zaokrouhlil bilanci na třicet vítězství bez porážky. Rus odolával, teď ale trochu povolil.

„Chabib mi řekl, že dosáhl všeho, co si vytyčil,“ prohlásil prezident UFC Dana White. „Příští týden ale bude zápasit Conor McGregor s Dustinem Poirierem a Dan Hooker s Michaelem Chandlerem, ať mi předvedou něco, co mě donutí, abych se vrátil,“ citoval šampiona.

Fanoušci UFC se tak nejspíš můžou dočkat očekávané odvety. Pokud by McGregor příští týden nějakým signifikantním způsobem dokázal Američana přemoci, možná by přesvědčil Nurmagomedova ke comebacku. A tím by zadělal na zápas, který by chtěl vidět každý fanoušek MMA na světě.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud