Marián Šustr
Premium
1. dubna 2024 • 15:00

Experti o Procházkově návratu do UFC: Je favorit, zbraní hlava. Pozor na...

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

V New Yorku padl, teď chystá comeback ve Vegas. Porážkou v titulovém boji Jiřímu Procházkovi spadl terč ze zad a nyní se opět stává lovcem. Překážkou na dalším tažení za nejcennějším pásem světa mu bude už o druhém dubnovém víkendu srbská „Raketa“ Aleksandar Rakič, který do něj už tři roky pálí na sociálních sítích. Zápas na očekávaném turnaji UFC 300 rozhodne o evropské jedničce a možná určí i dalšího vyzyvatele.



Triumf v singapurském dramatu měl být začátkem dlouhé šampionské éry českého samuraje. Místo boje s řadou hladových vyzyvatelů musel Jiří Procházka zápolit s vážným zraněním ramene, které ho na rok a půl vyřadilo z klece. Když se pak pokusil opět dobýt Mount Everest MMA, podlehl brutální ráně Alexe Pereiry. Už za dva týdny ale chce zvrátit nepříznivé období v bitvě se srbským rivalem Aleksandarem Rakičem na turnaji UFC 300 v nevadském Las Vegas.

Hrozba skleněné brady

V divokých přestřelkách s metrákovými bijci dokázal Procházka ustát i vracet ničivé bomby. Za dvanáct let mezi profesionály nasbíral pětadvacet knockoutů, čímž se řadí mezi nejlepší finišery napříč všemi divizemi UFC. Když se však naposledy hnal za ukončením, naběhl si na úder, který ho stál zápas

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud