Marián Šustr
14. dubna 2024 • 11:45

Insider o Procházkově chaosu: V USA milují extravaganci, pro UFC je ideál

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úspěšný reparát ve Vegas. Jiří Procházka se dokázal úspěšně vrátit po listopadové porážce, když v dramatickém utkání na turnaji UFC 300 ukončil srbsko-rakouského rivala Aleksandara Rakiče. Ačkoli první kolo ztratil, ve druhém si došel pro brutální finiš. Po zápase si řekl o další titulovou šanci. „Vydobyl si tam dobré jméno a silnou pozici. Není to jen československá hvězda, ale zápasník světového formátu, kterého vnímají fanoušci po celém světě,“ vypráví David Dvořák v rozhovoru pro deník Sport a web iSport.



Zápas jste komentoval, jaké to bylo?
„Je to strašný, hrozný. (usmívá se) Pokaždé, když v kleci máte kamaráda nebo svěřence, je opravdu těžké na zápas koukat. Ještě s tím, jaký má Jirka styl, je každý jeho souboj infarktový.“

Co jste si říkal po prvním kole?
„Když jsem viděl první čtyři minuty, myslel jsem, že je Rakič zkrátka lepší, trefoval, zatímco Jirka vůbec. Dobře okopával přední nohu, až Jirku donutil měnit postoj. Obával jsem se, aby se to na průběhu souboje příliš neprojevilo. Známe však samuraje, on by si radši nechal zlomit nohu, než aby to vzdal. Jakmile jsem viděl, že Jirka trefil na konci úvodního kola a otřásl soupeřem, všiml jsem si, že se chytil do rytmu a dostal, jak se říká, slinu.“ (směje se)

Když pak přišla přestřelka, která byla předzvěstí finiše, věřil jste, že už se zápas blíží k definitivnímu konci?
„Na konci první kola jsem tušil, že

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
3
Aktuální události
Články odjinud