3. března 2016 • 22:30

O titul v UFC poprvé bez Rondy, ta přeje sokyni. Chci ji zbít já, hlásí

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se v historii UFC zatím ještě nestalo. Souboj o ženský titul v bantamové váze bude úplně poprvé bez Rondy Rouseové. Ta před nedávnem dostala KO od Holly Holmové a o svůj tři roky držený pás přišla. Nová šampionka bude poprvé obhajovat mistrovský pás proti Mieshe Tateové.



Dvakrát ji zkusila porazit, ale marně. Miesha Tateová žila dlouhou dobu ve stínu své známější soupeřky Rondy Rouseové. To se o víkendu ale může změnit. Její úhlavní sokyně v listopadu padla a přišla o titul. Přestože Tateová už ukončila aktivní kariéru, rozhodla se ještě využít nabídnutou příležitost.

V sobotu bude bojovat o titul šampionky UFC v bantamové váze proti Holly Holmové. Ta bude pás obhajovat poprvé a doufá, že to zvládne. "Věřte mi, poslední zápas byl nejlepší chvilkou v mém životě. Nechci ale, abych byla definována jen jedním zápasem," vysvětlila Holmová.

Držet palce jí bude i Ronda Rouseyová, která doufá v odvetu. "Já potřebuji, aby vyhrála. Chci být ta, která ji zbije. Nechci, aby tu čest měl někdo jiný," štve Rouseovou možnost, že přijde Holmová o titul.

S Rondou ale nesouhlasí trojka v žebříčku UFC v bantamové váze. "Jestli chce opravdu tohle, tak je mi líto, ale to přání jí zničím. Pokud všichni touží po odvetě, tak mají smůlu, protože v sobotu ten pás vyhraju," věří si Miesha Tateová a dodává: "Já si přeju, aby Ronda s Holly znovu bojovaly, ale bude to v zápase bez pásu."

Miesha Tateová měla z prohry své sokyně obrovskou radost a hned po zápase přispěchala s posměšky. "Prý nikdo nemá právo tě bít. No tak vidíš, právě jsi dostala nařezáno, mrcho," radovala se po listopadové prohře Rondy.

Holly Holmová bude bojovat s Mieshou Tateovou v noci ze soboty na neděli v rámci UFC 196. Hlavním zápasem večera pak bude bitva Conora McGregora s Natem Diazem. Ta však nebude o mistrovský pás. Celý galavečer můžete sledovat po půlnoci na Nova Sport 2.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud