29. května 2018 • 09:03

Kotalík v OKTAGONU vyzval Šolce, Pirát s Dittrichem půjdou zápasit o tituly

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Držitel nejlepšího knokautu turnaje OKTAGON 6, Michal Kotalík, má za sebou další skvělé, v pořadí již třetí vítězství v řadě. Po povedeném zápase přišel s nečekanou výzvou. Pod otevřeným nebem na pražské Štvanici by se totiž rád utkal s legendou a jeho dlouholetým vzorem Martinem Šolcem.



„Je to pro mě vzor, je to pro mě legenda a chtěl bych se s ním utkat na Štvanici. Je to Martin Šolc. Jsem si vědomý Martinových kvalit. S Jirkou Procházkou udělal skvělý zápas a od té doby se stal mým vzorem. Beru to jako součást postupu v kariéře,“ vzkázal Kotalík.

Jestli tenhle zápas vyjde, půjde rozhodně o lahůdku. Dva atraktivní styly pod otevřeným nebem, to zní skvěle. 

Životně důležitý zápas měl v Košicích před sebou i Daniel Dittrich, který dostal šanci zúčastnit se semifinálového zápasu titulových vah. Jeho soupeřem byl nevyzpytatelný slovenský obr Vašíček, ověnčený světovými tituly v brazilském jiu-jitsu.

Dittrich se s vidinou titulové šance hrozby nezalekl a do zápasu nastoupil na plno. I když ho Vašíček vzal hned na zem, kde hrozil pokusy o submise, Dittrich to nevzdal, z nebezpečných pozic se dokázal dostat a Vašíčka pak neúprosnými ranami na zemi ukončil. Tím si tedy zajistil postup do finálového zápasu pyramidy o titul šampióna těžké váhy OKTAGON MMA.

Do zápasu o titul jde Krištofič, v prvním kole knockoutoval Rašku
Video se připravuje ...

Ten se uskuteční na OKTAGON 7 proti Michalu Martínkovi, s kterým Dittrich už bojoval, prohrál a dostává tedy šanci na odvetu. „Michala Martínka respektuju, ale porážku bych mu chtěl rozhodně vrátit,“ vzkázal.

V pikantním a očekávaném hlavním zápase zvítězil Pirát Krištofič. I když Raška začal opravdu skvěle a Piráta hned několikrát ohrozil v postoji. Nakonec však úřadoval Pirát, který trefil tvrdý hák, a bylo po všem. Vítězstvím si tak zajistil místo v titulovém zápase střední váhy proti populárnímu a talentovanému Miloši „Melounovi“ Petráškovi. Titulový duel se uskuteční rovněž pod otevřeným nebem na pražské Štvanici.

„Titulovou šanci dostal zadarmo, využil toho a my se za to na něj nemůžeme zlobit. Titul ale nebude zadarmo, jako ta cesta k němu, Miloši. Pozdravuju tě, makej a rozdáme si to!“ vzkázal Krištofič Petráškovi na dálku.

Boráros odolával, na Gonzaleze však nestačil. Prohrál na body
Video se připravuje ...

Zmiňovaný turnaj OKTAGON 7. se uskuteční 28.7. již podruhé na pražské Štvanici. A poprvé v historii přinese 2 titulové zápasy. Prvním bude vyvrcholení populární pyramidy těžkých vah s korunovací historicky prvního šampióna organizace OKTAGON MMA. V tomto finále se představí pražský bijec, neporažený Michal Martínek a proti němu Daniel Dittrich, vítěz košického semifinále.

Diváci uvidí také titulový zápas střední váhy do 84kg ve kterém se představí Miloš Petrášek a soupeřem mu bude Samuel Pirát Krištofič, který si na OKTAGONU 6 poradil s Raškou hned v prvním kole. Chybět nebudou ani čtvrtfinálová kola pyramidy welterových vah, která následně vyvrcholí na velkolepém FINÁLE v O2 aréně 17.11. Na turnaji OKTAGON 10.

Turnaj se uskuteční pod otevřeným nebem v Praze na Štvanici a bude to již podruhé ve spolupráci s probíhajícím tenisovým turnajem.

V Košicích proběhl další galavečer organizace OKTAGON
V Košicích proběhl další galavečer organizace OKTAGON

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud