6. prosince 2018 • 14:58

UFC oznámila první zápas pro Prahu! Představí se Srb, kterého porazil Procházka

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejprestižnější světová organizace MMA představila oficiálně první zápas, který se uskuteční 23. února v pražské O2 areně v rámci galavečera UFC Fight Night Prague. Jasnou účastnicí, která byla potvrzená hned druhý den po oznámení celé akce, je česká bojovnice Lucie Pudilová, pro kterou to bude v zámořské soutěži už pátý zápas. Kromě ní je teď známá i první dvojice, která se proti sobě postaví.



V souboji polotěžkých vah se představí šestadvacetiletý Rus Magomed Ankalaev a stejně starý Srb Darko Stošič, který má s českou scénou už své zkušenosti a pro něj ne zrovna příjemné. Šestadvacetiletý srbský bojovník zde totiž před čtyřmi lety okusil svou zatím jedinou porážku, v prvním kole ho tehdy technickým knockoutem dokázal porazit nejlepší český bojovník Jiří Procházka.

A právě Procházka byl jedním z bojovníků, které slavná UFC v souvislosti s pražským galavečerem kontaktovala, kvůli platné smlouvě v japonském Rizinu nabídku však odmítl. Ani Ankalaev rozhodně není neznámým bojovníkem. Rus z desíti zápasů okusil jen jednu porážku, když ve svém debutu v UFC nestačil na Paula Craiga.

Prvním potvrzeným soubojem, který se představí v Praze, bude Ankalaev se Stošičem Prvním potvrzeným soubojem, který se představí v Praze, bude Ankalaev se StošičemFoto UFC

Lucie Pudilová se chystá na svůj pátý zápas v UFC
Lucie Pudilová se chystá na svůj pátý zápas v UFC

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud